Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Csinálni...? a barkácsáruházakban vannak szép eloxált alu profilok... legalábis itt Eisenstadtban...

4k0yxz3fu

Kristály Árpád

Hallihó!
Jól írtad le, mert nem jön be, legalábbis nekem.

000000000

De jó az előző is.
Valamit elbénáztál:)

2nbj3n5m

Hello RC. A baumaxba csempe élvédő megfelel!
Én avval készítettem az élvilágitos tábla szélét.Vagy három oldalról le ragasztottam.
Janko

4mjnxdwuu

Hali.
Bármelyik obi, praktiker stb...-ben van 10*8-as 12*10 U profil húzott eloxált alu 1 vagy 1,5 vastag. 2 méter kb 1900 Ft. Ott keresd ahol a menetes szárak, műanyag, alu szőnyegszegélyek vannak.

4k0yxz3fu

Pont azt akarom elkerülni, hogy a ki kelljen fizetnem a gyári megoldást. Szóval nem vállal itt valaki ilyesmit?

000000000

Köszi a segítséget!
A barkács áruházakat már átnéztem.
Ott nincsen olyan amiket a profi világító táblákat gyártók használnak. Ők pedig nem adnak el csak komplettet.
Azt szeretném megtudni, hol lehet ilyen profilokat beszerezni?

3vv2btrhv

Szia Rc
lehet hogy képkeret profilt használnak és a ADEKO KFt re rákeresel megnézheted a profilt !
Amugy mi készül 3D -ben nagy méretben ????
Tibor

000000000

Köszi Tibor!
-Úgy látom ott lehet, hogy találok nekem megfelelőt.
-Nagy modellrepülő törzsét akarom 3D-den kimarni műgyantás formához.

000000000

Szia RC!
Szerintem el fog tartani egy darabig, míg egy nagy modell törzsét kimarod. Mi egyszerűbben csináljuk. Veszünk valahol (pl. nyugaton) egy megfelelő törzset (pl. EXTRA300) és arról "levesszük" a mintát. Egyszerűbb a csórás mint a marás alapon. És kész...

000000000

De én nem szokványosat akarok. Olyat amit nem lehet sehol megvenni. Fontos szempont a részlet gazdagság. Egyébként a Stukát akarom 3 m-es méretben megcsinálni 80 ccm motorral.
Látszani fognak a lemez illesztések, szegecselések és minden apró részlet. Addig még a 4. tengelyt is be kell fejeznem, hogy a palástra is tudjak marni.

3vv2btrhv

Szia rc
remélem lessz kép rolla !!
Tibor