Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Vedd lejebb a gyorsítást és esetleg a végsebességet. Mekkora feszről, mekkora feszü motort hajtasz? Azt hiszem kézi mozgatásnál nem fogja meg a végállás, azért, hogy le is tudjál jönni róla (ha G-kód alatt ráfutna)!

tumnmsi57

Üzenet LOVAS GYULÁNAK!!!
Keress meg légyszi, mert szerintmnem kaptad meg az emilemet.
szhorky@gmail.com
Kösz

000000000

Szia Zoli033!
Plexiből meg tudom Neked oldani a doboz elkészítését. (zárójelben megjegyzem, Plexi van szinesben is, pl, ezüst, arany, kék, zöld, piros és sárga raktáron is) Ha érdekel E-mailben megtudjuk a részleteket beszélni! Üdv

000000000

Szia M.L.  
Sajnos a plexi nem jó, az árnyékolás miatt csak fém kivitel jöhet szóba! Azért köszönöm a jó szándékodat!

000000000

Zoli033!  
Van egy olyan anyag, hogy "DIBOND", ez Polietilén, mind két felülete aluval van bevonva, tehát árnyékol, itt utána nézhetsz: http://www.alcan-singen.de/default.asp?s1=167" TARGET=_fnew>DIBOND Ebből is megtudom oldani.
Üdv

000000000

Sziasztok!

Kellene nekem egy egy eszterga célgép ami egy a szegnyeregbe befogott menetes perselyt rácsavar egy a tokmányba befogott orsóra majd leszúrja, aztán következő persely majd ismét leszúrás és így tovább.  
Tehát ami konkrétan érdekel az az autómata munkadarab cserélés megoldásai azon belül is a befogás, elengedés, és maga az esztergagép.

Minden segítségnek nagyon örülnék, képek, rajzok, leírások.
Előre is köszönöm.

Szalai György

Ezt szeretném használni de csak pár határértéket találtam róla a neten.
BA6200AL tipusú IC
Gyártó által ajánlott alapkapcsolás és lábkiosztás rajz kellene róla. Pláne pdf adatlap ha fellelhető.
Ha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban, kérem segitsen.
Köszönöm.

000000000

A motorok 1.9 voltosak a tápot nem néztem,hobbycnc tuningtáp alapbeállítás,ahogy a postán érkezett.A mocik melegszenek,de még épphogy meg lehet fogni.

mfrfj8vv3

Szervusz !  

Gőzöm sincs mi ez, de találtam neked egy ilyet..:

252 Kb, nekem lejött, bár elég lassan és másodszorra, remélem segít...  
http://www.datasheet5.com/download.asp?id=OBRRLRRWOLMWM" TARGET=_fnew>http://www.datasheet5.com/download.asp?id=OBRRLRRWOLMWM

Szalai György

Köszönöm.
Nekem az utolsó pillanatban a  
-Hiba történt a dokumentum meggyitásakor. A fájl nem létezik.-
hibaüzenet jön.
Ha neked lejött a pdf légyszives tedd ide valahova, vagy csatolt fájlként a gyorgy.szalai@gmail.com cimemre küld el légyszives. Ezt is köszönöm.

mfrfj8vv3

ra8nsmk6w

Szalai György

Köszönöm Szmutku Zoltán!
Megérkezett a BA6200AL.pdf, kitűnően tudom használni.
Hátha mást is érdekel. Ez 3 fázisú BL motor vezérlő IC 26V 1,5A határértékekkel, hall elemes pozició érzékrléssel. Nem túl nagy teljesitmény, de jó lehet tranzisztorhid meghajtására. Azt remélem, hogy egy ijen vezérlős marómotornak szebb nyomaték karakterisztikája lehet, mint a hall nélkülinek.
Örülnék a véleményeteknek a Bruhsless marómotor rovatban.

000000000

Használd a válaszgombot, mert nem tudni ki mire reagál nélküle!
Az jó akkor! Ha a motor áramát is beállítottad, akkor a Vezérlő beállítása megfelelő, utána csak a szoftvert kell buherálni!
Vedd lejebb jóval a gyorsítást (pl. 10-re) és kézi mozgatással (Shifttelve) nézd meg mit bír a randszered, majd ahol leakad, az alá limitáld a max sebességet az adott tengelyen! ennyi..

tumnmsi57