Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Hello
ki tud segíteni? Szeretnék képet feltölteni a képtárba, de a fórumban regisztlált jelszavam nem jó. Mit csináltam rosszul?
Előre is köszönöm

000000000

Kérlek olvasd el a fórum használatát (az elején van a leírása)!

000000000

Köszönöm a gyors segítséget, de sajnos nem müködik. Ezért is kérdeztem rá, mit csináltam rosszul?

000000000

De nem olvastad el!

"Nyitott File tár használata:  
A File Tár file-ok, dokumentumok, képek, free programok, stb. témába vágó dolgok megosztására való. Ugyanolyan szabályok vonatkoznak rá mint a Fórum használatára! A legnagyobb feltölthető file méret 2MB, e felettiket vagy nekem kell elküldeni mailben (FTP-n nagyobbakat is fel tudok tölteni), vagy valamilyen tömörítővel (pl. WinZip, WinRAR, stb.) daraboltatni kell (2MB-os darabokra) és így feltölteni.  
A file nevében nem szerepelhetnek ékezetes betük!  
A feltöltéshez szükséges adatok:  
Felhasználói név: spindle  
Jelszó: maró (hosszú ó-val!)  
A tár mérete 100 MB (amit érdemes tömörítsünk, jpg és gif képeket ne)!  
Sok sikert! "

000000000

http://ftp.festo.com/public/pneumatic/SOFTWARE_SERVICE/CAD/3D/Step/Accessories/sgs/index_HU.htm" TARGET=_fnew>FESTO lengofej

Kapasbol tudtok mas gyartot, akinek van hazai kepviselete???
Ilyen lengofejekre lenne szuksegem. M6-os csatlakozas. Belso, kulso menetes - teljesen mindegy.

000000000

Bocs,
elolvastam, csak nem elég figyelmesen!
Mostmár sikerült! :-)

svejk

12-es belső menet.
Tudom ez sokkal nagyobb de ez van olcsón :)

000000000

Ezt ki gyartja? Elerhetosegek?

svejk

Bocsi, 14-es menet.
FAG gyártmány
http://www.consbrgs.com/page.taf?detail=367_3_5
elfekvőben van, mennyi kell?

000000000

Egy darabot kuldenel mintanak? Arat is mondj. E-mailem az adatlapomon.

svejk

E-mail ment ,bár a címed nem látszik az adatlapon..

Bicska

Bosch-rexroth, gondolom horror áron.

000000000

Kosz! Naluk is talaltam. Nem tudom miert nem jutottak az eszembe. Az ar nem fontos...

http://www.boschrexroth.com/pneumatics-catalog/Vornavigation/Vornavi.cfm?Language=EN&PageID=g49395" TARGET=_fnew>bosch rexroth ball eye rod ends

000000000

Amugy teny, hogy a FESTO termeke (6H7 furat a fejben levo "golyon") bo 1.000,- Ft-tal olcsobb es ennyiert mar kezhez is kapom.

000000000

Tud-e valaki segíteni, hogy 6-8 mm-es élvilágító plexihez hol lehet beszerezni dekoratív alu keretet vagy tartót?