Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Péter. Használunk szinte ugyanilyen geometriájú lapkával szerelhető gyorsfejet, igaz az SECO és feltűzhető, dehát a kicsik mint a Pokolm úgyis a nagyokat másolják. Marhafas.a szerszám
80-as átmérőben durrantottam neki 10mm fogást, telibe S 7500 f 1500 . Igazából romboló szerszám, de köszönhetöen a borotvaéles, polírozott váltólapkának, a mart felületek is kiválóak, síkban is, falban is. Dúralumíniumba.

000000000

Elfelejtettem írni, hogy 4 lapkás. Ha van rá igény, felteszek némi videót jövő héten, meglátjátok milyen a High Speed Cutting szerszámacélba. [#gun][#violent][#eplus2] Ha nem érdekel senkit nem fordítok rá időt. Video stb.

bmejdz9nu

http://www.pokolm.de/de/videos.php" TARGET=_fnew>Pokolm videók itt.
Ezt a fej... majdnem új... (25261)... 8000 Ft-ért lesz... lapkákkal... gondolom nem sok érte... mert a listaára több mint 200 Euro...

Na persze ne spórolj a kamerával... had tudjunk többet !
Én is teszek fel videókat és képeket - ha valamennyire szalonképes lesz a dolog...

... Azt írják ha a fej megvan... akkor már csak valami Deckel Maho nevezetű masina kell hozzá...[#confused]

000000000

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]Deckel Maho mi? Komoly. Nem aprózzák el a fiúk.
Jó ár. Kb 5db lapka ára. [#awink]
Hétfőn-kedden nyomom a filmet. Most megyek kocsmába.  
Sziasztok.

bmejdz9nu

... azt írja a gyártó azon tesztelték... de majd én jobbat csinálok... egyszer ... valaha...[#nevetes2]

vthgizrff

egy majdnem új Maho-t nem akarnak adni tized áron[#wink]

Kristály Árpád

Péter!
Az első vevőd vagyok!!!!
Hallió!

bmejdz9nu

ra8nsmk6w

A hidegbarnitásról mint felületkezelő eljárásról szeretnék megtudni minél többet, a neten magyar nyelven vajmi kevés van.

bmejdz9nu

Ez engem is érdekelne... ezt lehet házilag is csinálni?

ra8nsmk6w

Amit én tudok, 2-3 féle vegyszer kell hozzá és megvásárolható. A végeredmény amit láttam az meggyöző volt szép egyenletes, mély szinű felület.

bmejdz9nu

Remélhetőleg valaki itt ismeri ezt a "vegyelegyet" ...

... Én "anno" sokat jártam a könyvtárba mire tudtam csinálni puskaport... nem volt net... fórum...

ra8nsmk6w

12-évesen én is vegyszerrel kezdtem majd jött az óvszer és most megint vegyszer Te érted ezt?

bmejdz9nu

Nem is akarom érteni...    [#sniffles]

e7c897sd8

Egy kis segítség kellene! Hogyan csinálnátok pdf fájlban kapott paneltervből a MACH számára értelmezhető formátumot. Ti hogyan készítitek a CNC-n készített paneljaitokat?
Az sem baj, ha igen szájbarágósan írjátok le, mert nehezen tanulok és az öregedés folyamata miatt egyre gyorsabban felejtek....  [#smile]