Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

may47wb

pa0n9mw

Üdv
Az első fürészszalag még paraktikeres volt, a második már gyártatott de nem bi-metal.
Ami most van fent az már  bi-metal tipusú, lehet ez tovább birja?
Valóban a kerekek elég kicsik,ez a legkisebb fürész tudomásom szerint, maga a szalag is csak 1300 hosszú.
A kerekek, görgök ha jól sejtem megfeleőek, nem ad ki semmi fura hangot.
Haszálat után meg szoktam lazitani a szalagot, nem tudom van ennek egyáltalán értelme?

végyé

bvadkrcds

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy egy THK 25-ös kocsinak mekkora a teherbírása?
http://kepfeltoltes.hu/view/100622/20100622578_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Oldal irányú terhelés és a lefelé irányuló?

x4rhew5r3

Hálás lennék, ha megmondanád a céget, aki fémfűrész szalagot csinál méretre. Most ment haza az utolsó szalagom...

Farkas Ádám

nekem meg van 10db fűrészlapom ami a hegesztésnél tört el, ha valaki meg tudná hegeszteni szóljon...

ANTAL GÁBOR

Miskolcon két cég is csinál szalagokat.Ha méretet irtok (szélesség vastagság hosszúság) akkor rákérdezhetek. Nekem egy nagy ipari gépem van (270 mm t vág át) és fél évet elmegyek egy szalaggal.Azt hiszem hogy kis gépre is profi szalag kell , de a 4000 ft az horror..Ha a hegesztésnél szakad el akkor a hegesztést követő visszaeresztés volt hibás.Nekem még nem volt szalagszakadásom,inkább a fogkitörés miatt szoktam lecserélni. (a fog akkor törik ki ha elbambulok)

jv7pu3a5p

Dolex Kft.
1142 Bp. Csáktornya u. 5/b.
+36-1-251-4336
Úgy tudom hozott anyagból is dolgoznak, vagyis végtelenítik a szalagokat amit visztek.  
Többféle szalagjuk van és méretre gyártanak. Futárral is küldenek.

jv7pu3a5p

A számlán Dolovai és Társa Kft van. és 7/b a cím. Ez egy házban van, ott eligazítanak. Mi is nehezen találtuk meg.

x4rhew5r3

Köszönöm, holnap hívom őket...

000000000

A Noniusznál is csinálnak szalagot.

Rabb Ferenc

jv7pu3a5p

Csináltak. Bezártak, az utolsó telefonszám ez volt amit Nagybratyóm kipréselt belőlük. Valószínű Ők is itt csináltatták...

000000000

Valamikor ott hegesztették a Kőbányai úton, meg is néztem, amikor csinálták.

pa0n9mw

Üdv
Szegeden a szerszámboltban 4 ezer a bi-metal.
A Wikusnál csináltatják, ha valaki tudna olcsóbban........

végyé