Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

KoLa

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]Négyszögacél!

svejk

Dögöljön meg a hintalovam, még sohasem halottam, pedig csak kicsit vagyok fiatalabb mint Te :)

4um5b65d

[#violent][#violent]
eeeetörött a nyeevem... :)

ybm4ifb

Mi lenne ha 3db mondjuk 6-os köranyagot levágnál olyan hosszura,ami befér a tárcsák közé..és befeküdne 3 horonyba..ha szerencséd van..120fokonként eltudod talán osztani.

KoLa

A lakatosok gátervasnak hívják az egyenlő oldalú négyszögacélt de van pl 20x25-ös négyszögacél,amit már laposvasnak neveznek, és van 20-as köracél amit a lakatosok 20-as gömbvasnak hívnak[#nevetes1]

KoLa

Amit D.Laci írt az jó megoldás több darabnál de,ha csak egyről van szó, esztergálj egy gyűrűt ami közzéfér a lemezeknek és nagyobb az átmérője éppen - aztán vágd kétfelé! többit tudod[#wave]

svejk

Na, a köracél meg a gömbvas az tuti, azt ismertem.

svejk

Akkor http://epa.oszk.hu/01600/01609/00021/pdf/MFME_EPA01609_1976_1977_2_029-076.pdf" TARGET=_fnew>linkelem az egészet, legalább kevesebbet beszélsz törött nyelvvel :))

KoLa

És még nem is kapcsolnak egyből ha visszakérdezek a golyókról - "milyen golyókról?" - hát a gömbvas...[#falbav][#help][#nevetes1]

43pbwjg8s

szerintem is. Ennel egyszerubb nincs!

43pbwjg8s

szerintem is. Ennel egyszerubb nincs!

4um5b65d

Várd ki a végét....
Nyugtával és indikátor órával dicsérd a napot...
:)

000000000

tisztelt forumtársak elég rég lelkes olvasója vagyok a fórumnak ezúton szeretnék segítséget kérni én kezdő létemre gondoltam valami egyszerübb progival kezdenék, ezért kérem segítségeteket egy magyarnyelvű cncGRAF leírásának ügyében amivel mint kezdő szeretném kezdeni a hobby cnc szakágat. Segítségeket nagyon megköszönném. Balás István Szentendre

000000000

Gondolom a Klaviónál veszed meg, ők tudnak róla m indent!

000000000

Elnézést nem voltam elég pontos a progi megvan a németnyelvű leírás is de sajnos a nyelvtudásom igen hiányos.