Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Elbandi

Köszönöm szépen! Akkor ezekszerint a meglevő potméter erre nem alkalmas.
Ha rendelek egy WH24-2 típusút és a megfelelő helyekre forrrasztom a K1-et es a K2-t akkor azon a maradék 3 ponttal lesz valami teendőm?

JZoli

Egy kapcsolós mono potinak öt kivezetése van. A rajzon lévő poti isennek látszik. Ez alapján a P1-P2-P3 csatlakozópontokra megy a poti ellenállás része. A régi poti bekötés már nem azonosítható?

TBS-TEAM

WH24-2 bekötése XMT-2325 vezérlőbe.

József

Elbandi

Sajnos nem. Már nincs is meg az eredeti poti. Ahogy a mellékelt képen látszik (remélem, sikerül csatolni a képet), a P1, P2 és P3 feliratú aljzathoz nincs is vezeték sem. Én legalábbis már így jutottam a géphez.

Elbandi

Köszi szépen, így már tiszta. Menni fog. Köszönöm mégegyszer! :)

Bonyhádi

Sziasztok!
Emus 160 szétszedésében vagyok, de a lakatszekrénynél kicsit elakadtam most: hogy tudom szerintetek a csigát kiszedni? Ha a körmösanyát tekerem, akkor csak a csiga melletti rugó feszességét állítom.

Bonyhádi

Update egy kávé után: a körmös oldal az előtolás nyomatékhatárolója. A körmös anyát két hernyócsavar tartja a helyén, egy a lakatszekrény alja felől, egy pedig az ütköző kar (gépkönyv lovasokként hagyatkozik az ütközőkre) alatt. Két hernyócsavar kivétele utána a nyomatékhatároló oldalt ki tudjuk emelni.

Ami a csigát illeti: az ellenkező oldalon egy persely van benyomva az öntvénybe, amit nem lehet megfogni kb sehogy, nem a legbarátságosabb konstrukció. Én satuban alu lemezek között tudtam megfogni a persely peremét és így le tudtam róla fogatgatni az öntvényházat.

zip0ji0se

Sziasztok!
Talán még belefér költözés elött. Vettem egy ilyen marómotort
és az a kérdésem, hogy mekkora frekváltót vegyek hozzá. Van 2,2 kW és 3 kW motorhoz, de kettő közt nincs. Tanács kéne.
https://eur.vevor.com/s/mar%C3%B3g%C3%A9p/spindle-motor-c_10130

Révész Richárd

Nem jó a link, nem jön be semmi

Révész Richárd

Ez a motor 7,8A-t kér.
Olyan frekiváltó kell ami a kimenetén tudja ezt az értéket
Egy 2,2 kW 1 /3 fázisu tud 10A a kimeneten, így az elég lesz hozzá.
Szerintem[#wave]

kgl

Idézetet írta: zip0ji0se Dátum 2025 május 09, 21:28Sziasztok!
Talán még belefér költözés elött. Vettem egy ilyen marómotort
és az a kérdésem, hogy mekkora frekváltót vegyek hozzá. Van 2,2 kW és 3 kW motorhoz, de kettő közt nincs. Tanács kéne.
https://eur.vevor.com/s/mar%C3%B3g%C3%A9p/spindle-motor-c_10130

Ugyanilyen 2.2 KW-os motort vettem de 3 fázisút. Ahhoz nekem az YH620-H típusjelű frekiváltó kellett. Ez 3 fázisú. Neked a H jelzés nélkülit kellene megnézned mert tudtommal az 1 fázisú.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

TBS-TEAM

Idézetet írta: kgl Dátum 2025 május 11, 22:14Ugyanilyen 2.2 KW-os motort vettem de 3 fázisút. Ahhoz nekem az YH620-H típusjelű frekiváltó kellett. Ez 3 fázisú. Neked a H jelzés nélkülit kellene megnézned mert tudtommal az 1 fázisú.

A váltakozó feszültségű marómotorok 3 fázisuak van 3x220V~ és van 3x380V~
József

Arany János

Sziasztok!
Továbbra is csak bénáznék!
Szeretném a nagyközönség véleményét kikérni egy lehetséges vásárlással kapcsolatban.
Ha az eladó topikjában teszem fel a kérdést nem biztos, hogy egy hozzáértő válaszolni fog.
Csak azért, mert nem is olvassa!
A régi fórumon lehetett linkelni az adott hozzászólást, de itt még nem találtam erre megoldást.
"Súgna" valaki?

rty42

Helyben elkezdesz válaszolni, kijelölöd az idézetet és másolod az idézetet (itt hozzászólni nem kell), majd a szaktopikban hozzászólásba bemásolod.
Az idézet fejléce az idézett hozzászólás eredeti helyére mutat majd.

Vagy lehet idézés nélkül csak linket is másolni: a kérdéses hozzászólás fejlécében a hozzászólás ideje egy link ami a hozzászólásra mutat, azt jobb gomb+hivatkozása másolása metódussal meg lehet jegyezni, majd máshol a kérdés mellé beszúrni (ami linknek látszik azt a fúrummotor automatikusan kattintható linkként jeleníti meg).