Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sfmz2tiwb

A mechanikus módszer jött be.
Ez egy használt huzal .
20 szálat kell párhuzamosan tekerni a skin hatás miatt.
Ezért alkalmasnak találtam az indukciós főzőlap tekercs anyagát ami ugyanígy sok párhuzamos szál.
És ezekszerint jó a szigetelése is. Égetni nem akartam, de a csiszolópapíros módszer jó.

9zghnzmat

Sziasztok

Beárazásban kérném a segítségeteket
Milyen értéket képvisel ?
Mi kell hogy teljes legyen?
Heidenhain programmierplatz itnc 530

Válaszokat, segítséget előre is köszönöm

Üdv Lovász Tamás

axy5gjjmz

Sziasztok!
Valamikor régen beszereztem pár db. Sufnicnc-s szervo vezérlőt.
Arra gondoltam, hogy megpróbálnám beüzemelni őket.
Csakhogy a honlapot sem találom!!!
Dokumentációm sincs róla!
Miféle ic.-k kellenének az üres foglalatokba, mit hova és hogyan kellene kötni?  [#nemtudom][#nemtudom][#nemtudom]
Tudna valaki segíteni?

u26d7s9gv

Helló!
Minden szükséges adatom megvan róla. Magam is építettem ugyanilyen vezérlőt és használom is teljes megelégedéssel, hiba nélkül évek óta egy fapados 5W-os kéklézeres kisgépen.
Privátban megadom az elérhetőségemet, délután pár dolgot összeszedek róla, átdobom.

7yuwiauee

Sziasztok!

Egy nagyon amatőr kérdésem lenne:
Egy ilyen léptetőmotornak egy ilyen vezérlőn, mekkora áramot szabad maximálisan beállítani?

Előre is köszönöm! :)

gsz03b27r

EM556S PDF szerint:
Az EM556S kimeneti RMS áramát a léptetőmotor fázisáramának legfeljebb 70%-ára állítsa be a túlmelegedés elkerülése érdekében.
2.1A
SW1  ON
SW2  OFF
SW3  OFF

hkjywp522

A lézeres topikba már leírtam, de lehet, hogy ide jobban illik:

Lézer gravírozásnál (kisebb teljesítmény, nagyobb sebesség) füstös lesz a felület a gravírozott rész közvetlen közelében. Vágásnál (nagyobb teljesítmény, kisebb sebesség) pedig szép, tiszta vágási felület van. mindkét esetben az air assist működik.
Mi lehet a probléma?

7yuwiauee

ntyakj67t

Üdv!
Heidenhain tnc és tncremo összeházasításához ért valaki? Az Istennek nem sikerült se a 151es se a 360 as tncvel ( fehlmann p51 és p100xl masinán) összebarátkoztatni őket.
A segítséget előre is köszönöm!

bwm784wiu

Hogyan kell az ftp szerverre fájlt feltölteni?

pcjdgb764

Szia, szerintem Totalcommander-rel a legegyszerűbb, van egy FTP kapcsolat ikon azzal elindítod a kapcsolódást ha sikerült csatlakozni az egyik oldalon lesz az FTP könyvtára a másik oldalon kiválasztod a file-t amit felölteni akarsz és másolás

bwm784wiu

Ez a része megvan.
Amit nem tudok az a "Kapcsolat beállításai" ablakban kitöltendő adatok.

xw705sph

gaben

Szia,

én is elkérhetem?
A régi jelszóval már ugye nem működik, illetve a többi beállítást sem tudom, hogy megmaradt e.

köszi előre is, [#wave]
Gábor

bwm784wiu

Megkaptam emailben a jelszót és a kiszolgáló nevet.
Kitöltöttem a mezőket a Csuhás képernyőfotói szerint.
[#t37p2645#] A csatlakozáskor viszont azt írja ki, hogy "Hiányzó IP cím".