Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

taduvtwyp

Szia!
Köszönöm, ilyenem (is) van. Ez is képes tizedet is tévedni.
A másik, ami rugós erőhatás elven működik és max 600 fordulattal tud dolgozni, sok véleményt olvastam róla, sokan dicsérik.
Köszönöm gondolatodat. Elteszem.

gaben

Szia,

én ilyet vettem 3D finder amikor beüzemeltem a gépet 2018-ban.
2 ezredes Mitutoyo tapintóval frankón be lehetett állítani.
Sajnos pár év múlva valami gallyra ment benne, aztán cseréltem egy olcsóbb magyar cuccra.

xw705sph

Vannak ilyen "mechanical edge finder" nevu tapintok is a kinai oldalakon.

3wc337ax5

Melóhelyen ezeket használjuk napi szinten. Ha be van állítva rendesen, akkor a helyzetet 2 század szóráson belül lehet tartani vele.(Ritka, hogy természetes úton elkopjon 1-1db - bár én még csak "kerámiát" törtem eddigi pályafutásom alatt.)

3ztiz2p39

Egy jó minőségű PDF-et - ami egy kapcsolási rajz- kellene recognitázni, hogy kereshetőek legyenek a vezetékszámok.

Kipróbáltam pár online progit de elég gyatra eredményt adtak.

Melyiket ajánlanátok a feladathoz?

gaben

Először word-be, aztán mehet a pdf.
Convertio

3ztiz2p39

Ezzel teljes sikertelenség. :(

gaben

xw705sph

3ztiz2p39

xhadp99yn

Adobe Acrobat ban leget szavakra keresni ha rendes pdf van mentve a rajz és nem képbe

y02uewigt

Az AcrobatPro -ban lehet szöveg felismerést csinálni: be kell állítani a nyelvet és feldogozza...  Az AdobeReader NEM, mert csak olvasni tud.

ecp4rs0md

Kedves Tagok! Úgy emlékszem volt aki csinált szalagcsiszolót, és még rajzokat is tett közzé róla. Megtalalható ez valahol? Köszönöm.

gaben

Szia,

igen, jó régen volt már, de linkelem a helyét: [#t54p383#]
Illetve ha jól látom akkor itt még csak a pdf állt rendelkezésre, ezért módosítom a linket, hogy a .dwg állomány is látszódjon.
Csiszagép doksi

Ez még a korai verzió, ami Autocad-ben készült, de sokat csináltam belőle, ettől függetlenül mindenki nézze át, hogy van e benne elbaszás, mert a felelősséget nem vállalom. [#vigyor]