Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

tfpk6pks3

Akkor a géped nem gyenge. Videokártyád van? Vagy alaplapi?

s7manbs8

Most akkor a leakadás iatt nem tudsz feljebb menni sebeséggel ? Mert az más téma, mint az, hogy pörgeted 500--zal és olyan gyenge, hogy meg tudod fogni kézzel. Mert ha még akkor is erőss, akkor tudna az menni sokkal gyorsabban.

000000000

s7manbs8

Nekem egy 600-as alaplapi videókártyával pl. ilyen kis pattanásokat lehet hallani, de még le nem akad, csak ha nagyon pörgetem.

000000000

Leakad, ha megy a motor, akkor nem tudom lefogni, addig veszem vissza a sebességet, ahol már nem téveszt/blokkol

besirkyjh

Na mostmár tényleg nem tudom mi a hiba .Ezekkel a beállitásokkal tökéletesen kellene menie legalább 1200mm/percet söt  .

Valami pici baki lessz hidd el , a PC-d jo a tápod jo ez a beállitás is jo ( csak asebesség kicsike ) .

Nem tudom neharagudj , ehez már látni kellene a komlett rendszert .Még agyalok rajta .

Nincs a közeledben valaki aki tud segiteni ?

[#nemtudom]

000000000

pattanásokat még nem hallottam, de a csendes visítástól a (kézi)kávédaráló hangig volt minden:-)

000000000

Ha van is valaki a közelemben (Szigetszentmiklós) én nem tudok róla:-(

s7manbs8

Na, ezt már régebben is kérdeztem, akkor a jellel van valami, zavar pl. a Step Dir jeleket nagyobb értékkel próbáltad már, ? Nem 5-5, hanem 15-15 pl. értékekkel ?

s7manbs8

Vagy valami GND pont nincs jól bekötve, nem csillag hálózatban va, és a motorok árama visszacsatolódik a jelre.

000000000

Huhh, ezt fejtsd ki, az összeállítás a következő:
H2pcb panelen lóg:  
printerkábel pc-be
4 motor
meg a táp

tfpk6pks3

Ezen a gépen fut a Mach-od amiről a screen shot van? Mert mintha egy kicsit tele lenne pakolva.
Alig néhány háttérben futó alkalmazással....
Ezt nem mindig szereti...

tfpk6pks3

Árnyékolt kábelek a motorokhoz stb...

000000000

nem, erre már kínomban dugtam rá, hátha...

besirkyjh

Azt hittem van egy kis fantáziád [#ravasz1]

Leirom de letagadom .

Tehát a méretek ugyan azok csak az esztega kimarad mert van hellyette FLEX vagy bak köszörü és azon is tökéletes en meglehet csinálni . Ne felejtsd el a méretet a teljes átmérö adja meg , ahoz meg nem nyulunk .

Nem kell tulbonyolitani a cél az hogy hajtsuk a furatba a menetes szárat . Ja a horony az flex vágokorongal készül , nem gond ha nem 120 fok az a lényeg hogy legyen forgács és nelegyen sorjás a menet .

Mielött bárki elhajtana a fenébe probálja ki , és ez tényleg megoldás lehet olyanoknak akiknek nincs lehetöségük az esztergálásra .Sokat csináltam igy is ( ma már nem , van aki megcsinálja az orsot ) .

A polirozást nem elfelejteni , nagyon fontos .Probáld ki polirozva és probáld nélküle meg látod mekkora a különbség .

[#kuss]Elne áruld senkinek