Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

besirkyjh

Szia  

Mit szeretnél a 3200step/mm-el ?Ha a motorok az asztalon vannak ez a felbontás hogy jött ki ?
Egyszerübb lenne ha megadnád az orsod emelkedését és akkor lehetne ajánlani valami beállitást a H2-höz .

A remegés valoszinü a pihentetés miatt van ( rosszul van konfigurálva ) .Olvasd el a H2 leirását és engedélyezd a 16-os lábat az LPT porton .  

Olvasd a H2-öt .

[#nezze]

4um5b65d

Urak  !
Ha egy szoftver licencet szeretnék vásárolni Norvégiából és többek közt egy sima banki átutalás adtak meg mint fizetési módot, akkor hogyan tudom én azt átutalni, ha nekem forint számlám van, de az átutalásnak Dollárban vagy Euroban kellene mennie ?

besirkyjh

Szia  

Csinálsz egy Dc ( valuta ) számlát és onnét , de tegyélrá valutát is .Pl :OTP , nekem ott van már pár éve .

4um5b65d

Ezt nem lehet másképp? Szóval ez a bemegyek a bankba és az asztalra csapok, hogy a jó Magyar forintjaimból csináljanak Dolcsit és azt küldjék el, az nem működik? Nem tervezem, hogy a továbbiakban szükségem lenne erre a DC számlára. Ennek régebben nem BC számla volt a neve, vagy az más ? Hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz.
Még bankkártyát sem tartok, mert ki nem állhatom...

PSoft

Másik megoldás...
Kérd meg egy barátodat,ismerősödet akinek ilyen számlája van,hogy bonyolítsa le neked az üzletet.
Te meg "jó magyar forint"-ban rendezed vele a számlát.
Én így csináltam!.:))

0gbwyh99

Szia Zoltán!
Hát , nem egy szokványos motorról van szó . Valami kelet Német bazi fénymásolóból származik (állítólag) és sajnos azt sem tudják hogy hány voltrol ment (valami rémlik nekik hogy 48V )!
A felépítése is fura : kívülről kerek az alakja , kb. 85mm az átmérője és kb. 78mm a hossza (a tengelyvékek nélkül) . Az egyik oldalán átmérő 12-es a másikon pedig 10-es a tengely !! Amikor forgatod akkor nem kattog mint a klasszikus léptetők mert nincsen bene állandó mágnes . A forgórész lágyvasbol van és azon is olyan kis rovátkák vannak mint az állórészen . 6 kivezetéses és H1-es vezérlővel már ki is próbáltam . Egész lépésben 240 lépés jön ki fordulatonként .
Jó volna tudni mennyire állítsam be a feszültséget és mekkora áramot adhatok neki !  
A méretek (főleg a tengelyvég) alapján igen nagy motornak tűnik , de szerintem nem egy erőművész a "kicsike" . Kb. 25-30kg lesz az Y-hidam , így aztán nem tudom hogy bírni fogja-e a "kicsike" biztonságosan (és aránylag gyorsan) mozgatni .  
Ha megkapom a cnctár jelszót akkor majd teszek ide képeket is a legújabb változatról - hogy hogyan képzeltem ell . Mint mondtam , mozgó hidasat akartam , és gyorsan leszedhető tárgyasztalt , hogy azt levéve , a gépet mondjuk egy lefektetett ajtólapra helyezve , relifet tudjak marni bele ! Kétoldalt lennének a menetes orsók amik az Y-hidat hajtják : az egyikre volna a motor rászerelve és fogazott szíjjal a másikra átvíve .
Az a dilemmám hogy ha esetleg így nem bírja a motor hajtani , akkor építhetem át az egészet . [#falbav]

besirkyjh

Mostmár nem hivjá sehogy . Deviza számla ként van .

Igen , talán az lenne a legjobb ha ott Pécsen keresnél valakit aki átutalja .

A bank átváltja neked de forint alapu számlárol nem tudja átutalni a pénz .

[#nemtudom]

43pbwjg8s

Az elektronika topicban lenne egy béna kérdésem! Kérlek segítsetek!

ywathzay

Ha van PayPal-ja az illetőnek küldd át azon, vagy ha ez sem megy, küldesd el valakivel akinek van rá lehetősége. Forint van a számlán, és a kívánt pénznemben megy a címzettnek.

besirkyjh

Szia  

Ha lesznek képeid megnézném szivesen  

4um5b65d

PayPal lehet küldeni neki, de nekem az sincs. A fene sem gondolta volna, hogy egyszer még ilyenre lesz szükségem. [#falbav][#falbav][#falbav]

Robika37

Simán átváltja a bank,de valami valutás ügylet miatt többet von az utalásra mint egyébként.

4um5b65d

Tényleg , épp most nézem a Netbankom menüjét, ott felkínálja a forint számláról a deviza utalást...[#falbav] Eddig ez fel sem tünt....

ANTAL GÁBOR

Írtam egy hosszú levelet  de lehet hogy 5168 al lelőttél