Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

TomDog

Találtam számomra még jobb megoldást https://youtu.be/OEDG2ZaAdgk
erre viszont kivitelezőt keresnék.

svejk

Ajaj... jól gondold meg, TBS-TEAM mégiscsak egy referenciával rendelkező terméket ajánlott, ehhez képest.

TomDog

Igen tudom, de a kürülményeknek ez jobban megfelelne. A lényeg a nagyon könnyű állíthatóság.sajnos a kezelők ennél bonyolultabb műszereket nem tudnak (akarnak) kezelni

TBS-TEAM

Mi is készítettünk annakidelyén mikor nagyon gyorsan kelett
pont a pékségnek, mert a vizadagolójuk gyári bekrepált.
Nagyon nehéz volt bekalibrálni, hogy egyszer 4x 4dl kell majd 2x 21 liter utánna meg 5x 3,5 liter és ezt mind +-20ml belüli állandó ismétléssel.
Egy fél délutánt szorakoztunk vele, mert még a viznyomás változás is nagyon elviheti a méréseket.
Amikor megjött a ZJ-LCD-M és leteszteltük mit is tud akkor lecseréltük az Arduinot.

Az biztos, hogy olcsóbb arduinoval, ha magadnak játszol vele.
József

TomDog

Jelenleg ez van beépítve https://www.techmen.hu/spi_73_aramlaskijelzo_impulzusszamlalo_315 nem tudják megtanulni beálítani . Egy műszak alatt akár 30-50 alkalommal kell módosítani az adagolást.

zip0ji0se

Adott a képen látható 230V/2,2 kW motor és hozzá ez a relés kapcsoló. Az a kérdésem, hogy mekkora és milyen lágyindítót tegyek rá. Mikor elindul a motor, akkor egy nagyot ránt rajt és ezért gondoltam egy egyszerűbb és olcsó lágyindító megoldásban. Mivel járatlan vagyok ebben ezért kérdezem.

TBS-TEAM

Dönsd el mennyire egyszerű a használata:

József

TBS-TEAM

Lágyinditó Ezzel megoldható a problémád 3Kw válaszd.
József

TomDog

Köszönöm a bemutatót. Ez mellett döntöttem. Ki vezetjük a nyomógombokat így a szennyeződéstől is megóvjuk a műszert.a nyomógomb tele mehet betonnal könnyen és "olcsón" javítható.

TomDog

azt szeetném kérdezni a mágneshez szereltél relét?

TBS-TEAM

Az eszköz 24V DC működik. (jár hozzá a tépegység is).
24V DC a mágnesszelep ami szintén jár hozzá.
A vezérlés FET-en keresztűl kapcsolja a mágnesszelepet.
Pontosabb vezérlés mint a relé

Vizes környezetbe a 24V DC biztonságos.

A panelen ki van alakítva relé fogadására is, sőtt a hozzá tartozó alkatrészek is be vannak építve,csak relé kell bele.

József

Szasza43

Sziasztok,

Valaki nincs a csoportban aki tudna nekem segíteni egy sauter
szerszám váltóban.

ecp4rs0md

Kedves tagok! Esetleg valaki van a csopiban aki szigetüzemű napelemes rendszerekkel foglalkozik? Köszönöm.

kgl

Ez a lágyindító nagyon jó. 10-12 éve vásároltam egy ilyet 3Kw-teljesítményűt a a vadi új einhell gérvágó fűrészemhez ami állandóan leverte a 10A kismegszakítót induláskor a 2.2 KW-os motorjával. Mai napig használom. :)
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

ANTAL GÁBOR

A számítástechnikában jártas kollégák segítségét kérném
A DOS os világban használtam egy" eureka exe " programot . Ez egy iteráló program ami trigonometrikus, hatvány, stb függvényeket old meg ha a megoldás nem fejezhető ki zárt alakban . . Nagyon szerettem annó .  Nincs valami hasonló ami win 10 alapú ?