Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

tekes

Ezen még egy kicsit gondolkodnom kell. A tengely 17mm átmérőjű, a csúszógyűrű két tagjának a teljes hossza 20mm, és 20mm a távolság a tengelyen a két bemaródás között is. A képeken a perselyek hossza kisebb az átmérőnél.

Másrészt a nagyobbik sérülésnek talán nincs szerepe a tömítésben. A szivattyúnak nagyon szomorú előélete volt, sokszor volt víz alatt, sárban, nagyon homokos vizet szív... A sérülés pedig a külső - álló - kerámiagyűrű pereme alá került homok miatt keletkezhetett.

tekes

Ez 180/51-es, mármint Qmax 180 l/perc, Hmax 51m és kell is ekkora teljesítmény, 90000 körül kapható. Ötvenezerért nem gondolkoznék.

remrendes

Ha jol ertem ez olyan, mint egy kiegyenlito tartaly?
Elvileg valami ilyesmi van a Pedrollo Easypressen.

Csuhás

Mi a kutyafülétől lesznek a windows10-ben az ikonok feketék?
Nem mind csak egy részük. Ha nézetben közepes ikonokat választok akkor megjelennek, de kétharmadukat ugyanúgy takarja ez a fekete négyzet. Hogyan lehet ezt javítani?

Csuhás

Megoldás: "Registry-ben ki kell törölni a HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile kulcsból az "IsShortcut" értéket. Újraindítás után se fekete négyzet se nyíl."

arv2rzzbb

Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy ezt a fortunát hogy kellene bekötni, hogy életre tudjam kelteni. Előre is köszönöm a segítséget.

Csuhás

Nem sok lehetőség van három kivezetés a három fázis, a fémház a védőföld. A feszültség és frekvencia maximuma pedig szerencsédre rá van írva.

Bencze András

Ha ez egy motor, és a 3 ponton egyforma ellenállásokat tudsz mérni, akkor 3 fázisú, elég speciális frekvenciaváltó kell hozzá.
Ha nem egyformák akkor is. [#eplus2]

Csuhás

Adbolck Pluszt használtam eddig reklám blokkolásra, de egy két hete tömegesen átjutnak rajta a reklámok. Van valami bevált más program ami elviselhetővé tudja tenni a net használatát?

arv2rzzbb

Az ellenállások egyformák, úgy tudom  3 fázisú motor. Adtam neki feszültséget 153v ot frekvenciaváltón keresztül, de az letiltott valamiért "pillanatnyi túláramot" jelzett. Tanácstalan vagyok vele.

arv2rzzbb

A feszültséget is változtatni kell a frekvenciával együtt? Azt honnét tudom hogy mekkora feszültséghez mekkora frekvencia tartozik?

TBS-TEAM

153V=1000Hz
Lineális V/f karakterisztika.
Milyen frekiváltóval probálkozol?
József

arv2rzzbb

Leroy Somer Digidrive Se

remrendes

AdGuard + Ghostery + Brave Shield + Pihole :)

TBS-TEAM

József