Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

TomDog

TomDog

Sziasztok
Uc100-at szeretnék összehozni Omron Vs mini j7
Freki váltóval. Tudnátok segíteni mit hogyan?

dezsoe

Beállítasz egy kimenetet PWM-nek és bekötsz egy Pico Speed áramkört a frekiváltó analóg bemenete és a beállított UC100 kimenet közé. Gondolom, a fordulatszám vezérlése volt a kérdés.

TomDog

lari

Urak!

Alu Síkköszörüléshez (tudom általában marják) milyen minőségű, kötőanyagú, szemcseszerkezetű, szemcsenagyságú, stb köszörűkorong alkalmas? Jelen esetben az alapanyag hengerfej lenne.

TBS-TEAM

József

lari

lari

Most már csak az a problémám, hogy 200x20x51 méretben nem találok. [#nemtudom]

remrendes

4 polusu aszinkron motort at lehet tekercseltetni 2 polusuva? Van egy hajtomuves motorom, aminek emelnem kellene a fordulatszamat. Nem, a frekivalto most itt nem megoldas.

TBS-TEAM

Ez a méret 200x20x51 állványos köszörűkhöz való.
József

gaben

Persze, de a nyomaték kb. a fele lesz a mostaninak.

lari

Dehogy, állványos köszörűknek nem szokott 51mm-es furat méretük lenni... Ez egy kisebb méretű, síkköszörűre való köszörűkő-méret.

TBS-TEAM

József

remrendes

Koszi! Igen, az egyertelmu, hiszen a teljesitmeny marad.
Akkor keresek egy tekercselot.

jani300

Azért nem egyértelmű igen a válasz .
Elférnek e a kétpólusú tekercsfejek ?
Más a mechanikai mérete kialakítása a két fajta vasnak .
Elvi akadálya nincsen , de a fránya gyakorlat .
Kíváncsi vagyok bevállalják e .
De bíztatásként ,én is tekertem át kétpólusúra régi mosógépmotort ,még tengelyt is cseréltem benne .
Nem tudni hogy működik a hajtás ,de ha lehetségas a meghajtókerék méretének növelését tartanám egyszerűbbnek .