Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Jól van ok !
De a rajz alapján sem látom a hibát

KoLa

Bevallom ezeket még sejtettem valamilyen szinten.
Ott zavarodtam össze hogy az eredeti Festo adattáblán a jobb oldali keretben van két lefelé mutató üres nyíl az 5 és 3-ra, míg a másikban nincs semmi tovább mutató, és akkor mi az alaphelyzet? az mindig marad az utolsó behúzás? mi semlegesíti? ez nagyon bonyolult erre a feladatra!
Nekem.

sarktibsi

Mutatok egy szelepet 3/2-es 1db mágnes van rajta ( a képen nem látható ) MFH3-1/4-S ez pont ara való , hogy rugó vissztéritésű hengereket működtessen. Van belőle alaphelyzetben zárt (nc) vagy alaphelyzetben nyitott (no). Tehát a lényeg ha adól a szelepre áramot akkor a munkahenger rúdja kitolódik ha elveszed az áramot légteleniti a hengert visszatolni nem tudja ezért kell a rúgó bele.

KoLa

Hú basszus ez honnan van? ilyeneket szeretek olvasgatni!
Már az előzőek is kicsapták nálam a biztosítékot...[#taps]
[#eljen][#wave]

TBS-TEAM

Elküldöm email címedre a pneumatika
alapismeretek PDF-eket. Jó pár oldal. [#eplus2]
József

TBS-TEAM

Elküldtem mailt, abban mindenre választ kapsz. [#integet2]
József

KoLa

Köszönöm az infót!ilyen kell!
Sajnos elég drágán adják az ebay-on is, ennyire különleges ez az eszköz?

KoLa

A Mikulás hozta...[#nyes]

sarktibsi

Nem tudom az eBay-in mennyi ott még sohasem vásároltam. ( remélem nem is kell az nekem drága hely ) MFH-szelepet magyarországon is kapsz 5-10 ezer közt valahol. Nálunk a gyárba sok-sok gépen volt ilyen.

Ha nemtalálsz irjál rám , akár már holnap fel is adhatom neked.

( remélem ezzel nem sértek semilyen szabályt )

Még az is lehet , hogy a te mágnesed jó rá.

ywathzay

Szerintem annyira nem drága. Nem kell feltétlenül Festo-t venni. pl ezek nem drágák

hostya

Szia Lajos!

Ne keress sehol 3/2 24V DC-s szelepet küldök neked újat.. (ingyen)- pontosabban a postát neked kell fizetni..)
Ma délelőtt felhívlak és megbeszéljük a részleteket.

Üdv. Demeter István /hostya/

hostya

Bocsánat..!
Ezt magánban akartam, de még nagyon reggel van.. [#vigyor2]

KoLa

Szia Hostya!
Nagyon köszönöm![#worship]

Szasza43

Sziasztok,

Keresek olyan kollégát, aki ért a heidenhain tnc 310 vezérléshez.

ywathzay

Keresd Bénit, ő profi a heidenhain-ban.