Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

gaben

Szia Csaba,

ez jó hír, mert nálam is előjött már a múltkor, de azóta meg no problem.
A kézikerék viszont továbbra is összeakad a probe-val, gyakorlatilag használhatatlan amikor be van dugva, így nem is használom évek óta.
Reméljük a javított verzió ezen is segíteni fog. [#wave]

dezsoe

Szia!

Igen, tudom, te vagy az a bizonyos fórumtag! :)

gaben

Igen, én vagyok a problémás. [#vigyor]

LittleSV

Sziasztok. Mint abszolút a témában járatlan kérdezném, hogy a viszonylag olcsón hozzáférhető plotterekbe (patronos vagy tollas) lehet tenni pengés vágófejet, így nem számítana hogy kifogy a tinta (vagy ha kifogy megáll a gép)? Vagy erre van kimondtottan vágófejes gép?
Itthoni felhasználásra papír sablonok kivágására keresnék megoldást. Sokszázezres új megoldás nem lenne kifizetődő. Van egy K40 lézerem, de nem tudom a megfelelő fókuszt és tükörpozíciókat beállítani, így nem túl használható a gép...

TBS-TEAM

József

svejk

Légszi segítsetek beazonosítani az alábbi skic szerinti átlapolt ékszíjat.
Lehet hogy amerikai szabvány mert egy HURCO BMC30 főorsóhajtásán lakozik.
A hossza kb. 860 mm, de lesz majd pontos méret.

bundyland

Nem tudom ez segít e , ebben a szíj POLY CHAIN 'GT ' 8M-800-36
, hátha kiindulásnak jó.

https://stonemachinery.com/pdfs/VM1-PLWD.pdf

svejk

Sajnos nem, a link már egy sokkal újabb gép alkatrészlistája.

A keresett szij '90 előtti gyártású gép, még ultimax II vezérlővel.

TBS-TEAM

Méretekből A13 profil lehet 1 kép.
Ékszíjpálya méretek 2 kép.
Ha stimmel:
3db sima szíjjal is helyettesíthető.

József

TBS-TEAM

József

svejk

Nem, nem ez speciálisabb és a méretek sem stimmelnek.

Az erőhordozó szálak egészen kívül vannak és a kis hajlítási rádiusz miatt a külső fele bordázott.

TBS-TEAM

Rendesen tönkre ment.
Mekkora a motor teljesítmény?
Tárcsa kis és nagy átmérő?
Tengelytáv?
József

svejk

Király vagy!
A 11MS lesz az.
Köszönöm! [#worship]

sanka74

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg valaki próbálkozott-e már a linken található automata zen kert építésével? Építettem már cnc-t, de az nem arduinos volt, hanem mach3-as. Tetszik a kert, gondolkozom az építésén, de az arduinoban nem vagyok otthon.