Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4ud9rtjz

Üdv!
Szeretnék kérni egy kis segitséget!
Vettünk egy indukciós főzőlapot!
És az lenne a próblémám hogy 3x16a szeretném bekőtni de gyárilag közösitve vannak a kábelek és olvast hogy az indukciós lapokat csak 2fázisra lehet bekötni!Most a 4-ik ábra szerint van bekötve müködik nincs vele gond csak az érdekelne hogy müködhet-e 3 fázissal!
Előre is köszönöm a segítséget!!!

dezsoe

A 3. fázist láthatóan nem tudod hova bekötni. Nálam azon van a sütő és a mikró, így mehet minden egyszerre, elbírja kényelmesen. Gondolom, hogy direkt így is van kitalálva. Gorenje főzőlapunk van, ugyanígy 4 főzőhelyes, az írja is, hogy egyik fázis az egyik oldal, másik a másik, több meg nem maradt. :)

TBS-TEAM

Legfeljebb 2 fázisra lehet szétbontani.
Akkor a barna vezetékeket szétválasztva.
L1 Barna 1
L2 Barna 2
N 2db kék
PE Zöld/sárga.
József

4ud9rtjz

Akkor jól gondoltam!Köszönöm!

4ud9rtjz

Igen ebben a felállásba kötöttem be!

Gaal Andras

Sziasztok !
segítség kellene ennek a programozását kellene megoldani, nem kívánom ingyen.
A motorhoz kellene igazítani és step-dir jellel működtetném.
Köszi
András

elszívó,lézeres érzékelő,prés,HMI,linearis sín

xs55942m6

Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem. Miért írja ki est nekem állíndóan? jobban ráakarok állni az UCCNC-re és ezt a szerszám hosszának korrekciós bemérését próbálom kitapasztalni és már jó pár agyvérzésen túl vagyok. HELP!

xs55942m6

Esetleg egy pontos pontról-pontra leírást kérhetnék valakitől? Mert nem esik az agyamra, kiégés határán vagyok [#zavart2]

TBS-TEAM

Leírás ha alap helyzetben telepítetted az UCCNC-t a gépeden:
C:/UCCNC/Documentacion/Probe_help.pdf
József

Motoros

Mostanában belebotlok EBBE a reklámba amit nehezen tudok elhinni, hogy 25 000 forintért ezt tudja.
Létezhet az hogy ilyen gyönyörűen hegeszt, vág sőt a rozsdát is leveri.
Igaz kávét nem tud főzni.
Valakinek van infója róla??? megköszönném.
M.

mex

Ordas nagy átverés. Bónuszként a vírusirtó is jelez a linkre kattintva.[#nyes]

Motoros

Kösz, sejtésem volt, akkor csodák még sincsenek.[#szomoru1]

xs55942m6

Hello. Sajnos nem találtam megoldást a pdf-be. Egyszer tudok mérni, utána nem enged és a megadott üzenetet kapom

dezsoe

Szia!

Ez egy hiba, ami bizonyos csillagállásnál sűrűn jelentkezik, máskor alig lehet előhozni. Van olyan fórumtag, akinél gyakorlatilag folyamatos, nekem bő egy év kellett hozzá, hogy egyszer lássam. A hiba elvileg javítva lett az "1.2115 probe fix" verzióban, de még az sem tökéletes. Az 1.2116-ban viszont már tényleg jónak kell majd lennie, de ez még mindig nem jelent meg, bár nagyon dolgozunk rajta.

Ja, és ha UCCNC-s kérdésed van, akkor egyszerűbb az [#t218#]-ban feltenni. :)

xs55942m6

Köszönöm a válaszod! Akkor várok a frissítésre! :)
Azért ide írtam mert azt hittem, hogy valamit benéztem :(