Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fy9k4amuy

Ez egyébként freeware, vagy csak okosba van?

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

37t0hgfjw

Sziasztok!

PLC egységek beárazásában hol és hogyan tudok segítséget kérni?
Eddig egyetlen forrásom az Ebay volt.

Köszi.

vadember

1. Az Ebayes árakat elosztod öttel-tízzel.

2.Bemész az "Adok-veszek" topikba. Van ott egy "Keresés ebben a témában" sor. Arra rákattintasz és a felugró kereső ablakban beírod keresőszónak a PLC-t. Kiválasztod az időtartamot egy évre, és hajrá.

jani300

Haver vett ma egy einhel ceruzahegyezőt .
A szegnyeregben mk2 es kúp van ránézésre .
Milyen tokmány átalakító kúp mehet abba ?
Gondolom a menesztőlapos hosszú bele ,mintha olvastam volna erről valahol .
Van benne valami de az lötyög a kúpban , csak csomagtartóban láttam még , lehet jobban megnézzük később , biztos van egy csomó kettes cuccon próbára .

fisrcxuk3

Valóban hosszú a menesztőlapos,  avval elfogy a lökete a hüvelynek.Sima lap nélküli mk2 ,kapható b 18 , b16.

jani300

PSoft

Nekem egy ILYEN dupla kúpos van.
A kúpméretét ugyan nem tudom, de...szépen lehet vele hegyezni. [#vigyor2]

afjybsise

Ha ilyeneket is lehet mondani, akkor fúrjon késtartóból [#vigyor]

jani300

Jaj már ..... :)
180 ért vette használtan .
Büszkén hozta mutatni,először hozzám .
Mi volt az eső kérdésem ?
Ceruzád is van ha már vettél ceruzahegyezőt ?
Még jó hogy nem haragudott meg örökre .

PSoft

Azt írtad haver.
Ha igazi, akkor nem haragszik meg...semmiért. [#kacsint]

m3ayus43i

Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy ez mi? átm. 180mm. A két korong alakó szabályzóval vízszintezni lehet a hengeres szabályzókkal pedig a küzéppontban lévő röegők közűl az állítóhoz közelebb lévőt lehet be-ki állítani.
Köszönöm, ha tudja valaki és meg is osztja velem...

bundyland

Sziasztok!
Egy kis élköszörüre keresek motort aminek kis méretűnek kell lennie a fortuna hossza miatt. Találtam a neten nagyon jó áron szervómotort igaz varrógépekhez árulják viszonylag nagy választékban.
A kérdésem az lenne hogy esetleg ha van itt varrógépszerelő hogy van e ennek valami buktatója ami miatt ez csak is varrógéphez jó.

https://www.exa-sm.hu/Exatex-EX-550W-szervo-motor

Előre is köszi!

TBS-TEAM

Mi BF20 Marógépre raktunk ebból a típusból 1500W-at.
A szabályzása 0-5V a hozzá való pedállal.
Helyettesíteni lehet potival is pl:4,7K.
Ha külső analóg 0-5V-tal szeretnéd szabályozni akkor
galvanikus leválasztó kell hozzá.
Forgásirányt csak menüben lehet váltani.
József

bundyland

Köszi! Az már bíztató, ha azt elviszi akkor egy köszörű se lesz gond és az irányváltás ott pont nem kritikus.