Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

gaben

Igen, azt is akartam írni, de mégsem sikerült. [#vigyor]
Köszönöm a kiigazítást. [#eljen]

svejk

Két, élben találkozó 6 mm vastag tejfehér habosított PVC lemezt -mint amikből a reklám vagy munkavédelmi táblák készülnek-  mivel célszerű ragasztani ami gyors, nem folyik ki, nem színez, "száraz tiszta érzés" ?

svejk

Ja, a felületek körfűrészeltek.

svejk

No még annyi hogy a ragasztás nincs különösebb erőhatásnak kitéve, gyakorlatilag csak annyi, hogy egy sík lapra fektetve ne mozduljanak el az elemek.

dch7hz36

Sziasztok!
Eladnám a képen látható rugós balancert.
Adatok a képen.
2-4 kilogrammos géphez jó.
2 méter hosszú drótkötéllel.

Ár: 8000 Ft+szállítás
Foxposton tudok feladni.

Szalai György

THF-ben feloldott saját fűrészporával-reszelékével.

ANTAL GÁBOR

Gyuri megelőzött . én is a tetra hidro furánt javaslom ami klasszikus PVC oldószer . A gyári tubusos ragasztók is azt tartalmazzák. Sajnos amit készen lehet kapni ( ragasztót ) az szürke mert olyan színű PVC t oldanak fel  bár rémlik hogy van átlátszó is . A THF beszerzése elvileg cégeknek megy

ANTAL GÁBOR

Van ( volt ? ) egy cég akitől spéci PVC elemeket vettem korábban . Georg Fischer  magyar képviselet .  Nekik átlátszó volt a PVC ragasztójuk

Révész Richárd

ANTAL GÁBOR

Igen . Még tegnap rákerestem a Georg Fischer  (GF)  cégre és ott ugyanezzel a színű címkével megtaláltam a javasolt ragasztót .

svejk

Köszönöm mindhármótoknak!

kieferszabo

Sziasztok!

Szeretnék a link alatt található 20mm átmérőjű elektromos éltapintót rögzíteni ER16-os patronba, van erre valami ésszerű megoldás?
Létezik ER20-as "adapter" legfeljebb 10mm átmérőjű szárral?
Az is megoldás ha van olyan ebből a típusú éltapintóból, ami 10mm átmérőjű, de bevallom én sehol nem találtam olyat. Komolyabb kivitelűekből van elérhető 10mm-es szárral, de az a B terv az ára miatt.

https://www.aliexpress.com/item/1005004056088473.html?spm=a2g0o.productlist.main.21.124c4594YhIAZu&algo_pvid=fa5ec945-d067-48a1-842d-159e7ba1425f&algo_exp_id=fa5ec945-d067-48a1-842d-159e7ba1425f-10&pdp_npi=3%40dis%21HUF%213654.39%212886.92%21%21%2174.90%21%21%402102111816901848091448471d0753%2112000027881834205%21sea%21HU%210&curPageLogUid=OyXTbntoYIAn

Csuhás

Nincs értelmes megoldás, nem fér be. Ha valami közdarabbal megoldod akkor a túl nagy kilógás miatt pontatlan lesz. Készíts egyet magadnak, gombakkus vagy vezetékes dobozkás kivitelben.

jxg2hpe2

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy lehetséges-e egy 16 méter hosszú polisztirol vágót készíteni?
Nem jól sikerült a falazásunk és ötletként felmerült, hogy lehetséges-e a falra felragasztott polisztirolt egy síkba levágni, de a leghosszabb falunk 15.5 méter.
Valakinek van ötlete és ha kivitelezhető felvenném vele a kapcsolatot.

Előre is köszönöm

dtb

2 darab párhuzamosan kifeszített, megfeszített bovden, acélsodrony, mint híd, és ezen mozgatod a vágószálat görgőkkel megvezetve. Hasonló, mint a nagy fénymásolók mechanikája, csak függőlegesen. Csak egy ötlet, a kivitezés rád vár... :-)