Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

Szerintem a második-harmadik fogásnál megforogna a persely a tengelyen, ami csak nagyobb bajt csinál.

bundyland

Lenne egy újabb kérdés. Tönkrement benne a retesz, de ez egy olyan retesz amiből az egyik végén egy kis csap áll ki.
Vettem egy reteszt és gondoltam kifúrom, menet bele és egy csavar betekerve a feje pont mint egy csap. (Ez akadályozza meg az axiális mozgást)
De sajnos a retesz kemény. Ha felhevítem majd hagyom kihűlni az segíthet ? Utána esetleg visszahevítem és lehűtöm hirtelen.

Varga László

A retesz nem lehet olyan kemény hogy ne tudd fúrni,és a menet is belemegy!
Ha nem megy ,írd a méretét és megcsinálom,levélben elmegy!

bundyland

Egyébként én is így emlékeztem azért is mentem el reteszért, mintha régebben simán reszeltem volna. El is akartam kezdeni és amikor a pontozóval 5x ütésre sem tudtam elérni hogy körömmel érezzem a bemélyedést úgy gondoltam meg se próbálom fúrni.
Köszönöm szépen a felajánlást, ha nem megy élek vele!

zozo

A reteszacél C45 anyagból van, edzhető, hőkezelhető, de a boltban vásárolt húzott rúdanyag még soha nem volt kemény.
Sztem inkább a pontozód anyaga puha, elköszörülted már belőle az edzett részt :)

bundyland

Na holnap megnézem hátha tényleg én voltam a suta, de mintha a reszelő se vitte volna. Szögker-ben vettem amúgy.

Arany János

Sziasztok!

Nemrégiben valaki PCI-kártyák és Mach3 tesztelés kapcsán írt valamelyik topikba, de nem találom sehol.
Akkor csak egyszerűen átsiklottam felette és nem tulajdonítottam neki jelentőséget!
A villámgyors helyzetfelismerésemnek hála, most bottal üthetem a nyomát!
Emlékszik rá valaki, hogy hol találhatom?

Arany János

Beírogattam, hogy:PCI.
Meg:30 nap.
De még a topic neve sem volt meg a fejemben.
Csak találomra próbálkoztam!
Viszont a fórumtárs már jelentkezett!
Köszönöm!

MoparMan

Nem is kell, ez pont elég.
És nem találtad meg?

D.Laci

Arany János

Kedves MoparMan és D.Laci!
Újra kipróbáltam!
Keresendő:PCI
Kép és szöveg
Az elmúlt 30 nap
Eredmény:Sajnos a ...
Megint béna voltam?[#nemtudom]

TBS-TEAM

Pedig működik. [#eplus2]

József

MoparMan

vázold fel kérlek, hogy milyen logika mentén használtad a "kép (és szöveg)" szűrőt?

ANTAL GÁBOR

ha a"kép és szöveg "van bepontozva akkor nem találja , ha csak a szöveg akkor igen   Az lehet a baj ....