Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

Idéz...először papírral tüzet rak a legfelső ajtónál , és bemelegíti a kéményt .

Ja, jó módszer, egyszer egy nyomott levegős napon én is kipróbáltam, némi kartonpapirt berakva és begyújtva... -azóta vannak ezek a lyukak :)

TBS-TEAM

Nem az erkélyajtónál, mert az a legfelső, [#taps] kelett volna
tüzet rakni, még jó, hogy lyukas lett a napellenző.
[#eplus2][#eplus2][#eplus2]
József

jani300

A többi ajtót zárni kell ,működik az :)

A faelgázosítókon is van egy súber ,ami lerövídíti a füstgáz útját begyújtáskor .

jani300

Ja , hát kéményt sem kell így pucolni ,van két három méter szikra a kémény teteje fölött :)
Egyébként nagy szenes kazánban már nem tüzeltem , de ott is fatüzet kell rakni először a kémény aljában ....

zozo

[#violent][#violent][#violent]  [#nyes]
-előbb is szólhattál volna :)

KoLa

Szia Gábor!
Csak most olvastam a problémádat a képek telefonról számítógépre áttöltésével.
Én már évek óta használom az AirDroid programot.
A telefonra kell letölteni a Play áruházból.
Ha megvan elindítod... először kidob 3 lehetőséget a felső az AirDroid Web, de nem klikkelsz rá rögtön mert még jön egy előugró ablak ugyan oda, ha megvan akkor ráklikkelsz az " AirDroid Web -re ezután ad egy ip címet (pl  http://192.168.1.193:8888) amit beírsz a laptopodon a böngésződ keresőjébe, enter,ezután megjelenik a teló fájrenszere, de közben a telón engedélyezned kell a kapcsolatot, accept.
Ha valamit a képek mappából át akarsz hozni a laptopodra, kijelölöd őket és dowload.
Letölti tömörítve.
Be tudod kapcsolni innen a kamerát is és még fotózhatsz is a laptopról vele.

PSoft

Köszönöm Neked is és mindenki másnak is a véleményt a kazánnal kapcsolatban. [#worship]
Igazából a cél, egy más lehetőség kialakítása a  most csak tisztán gázfűtés mellé.
Jól sejted, a kazán adott, 'ingyé van, csak...be kell építeni az "elgázosításkor" MÉH telepre vitt akármilyen [#nemtudom] vegyes tüzelésű helyére.
Még a régi kazán csonkjai is ott vannak, évtizedek óta leblindelve.

Kidwick

Üdv!
Ha infót szeretnék kérni egy aránylag új tagról,hogy vásárolt e már tőle valaki,megbízható e akkor azt melyik topikban tehetem meg a semleges csevegőn kívül?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

afjybsise

Kérdezd meg tőle, hogy kinek adott el...

D.Laci

Töled megkérdeznék, hogy ki vásárolt töled te megmondanád?
Ezek után ne számits túl sok üzletre... :) :(

jani300

Óvoda .............
Rendőrnek , Nav nak csak az igazat !  :)
Ha utaltak is , az csak kölcsön volt :)
Mármint így adták vissza ....
Van sok sérült kefnim , tudok csomagot küldeni :)
De akár eladó is ..........
Tavaly 150 volt darabja ,két kisteherautóval elvittek ,de van még .
Na , ugorjunk .........

zsombicnc

Sziasztok!

Adok-veszek témában valamiért eltünt a hozzászólási lehetőség.

Elvileg nem hirdettem semmit rosszul.

Nem vagyok tiltva se bannolva.

Mi lehet a gond?
Üdvözöllek

Bármire van szükséged, keress meg privát üzenetben, elég sokmindent be tudok szerezni általában jelentősen a piaci ár alatt.

Nézd végig a hirdetéseim és érdeklődj privát üzenetben.

Általában elektronikai, pneumatikus vagy mechanikai alkatrészek, szerszámok értékesítésével foglalkozom.

afjybsise

Nem mondanám meg, de te mit javasolnál erre?[#csodalk] Én eleve nem hívnám "üzletnek" azt, ami az adok-veszekben van.

remrendes

A 100 légköbméter alatti épületeknél elméletileg csak a telek beépíthetősége számít. A jövő hétre kiderítik, mi szükséges az egyszerű bejentéshez, mivel nem lakóépület lehet, hogy csak a földmérővel kell felvitetni a térképre.

bundyland

Sziasztok !

Ki hogy szedné le erről a kis főorsóról a csapágy belsőrészt ? Ferde hatásvonalú eredetileg.
Előre is köszi!