Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Tisztára mint az oroszok...
Két rossz zsebórából...lesz egy toronyóra. [#vigyor2]

jani300

Ezt most nem is értem ....
A lidlis új megált ,még nem néztem bele .
Most 3 működik biztosan .
Kettő kettőból van méhből . a harmadikat kukázó adta ,az a legjobb , szinte új ,rossz tervezésű ,gyenge a forgórész hátsó csapágya .
Most csináljak E hulladékot belőle ?
Hát nem .  De szeretem is csinálni ,néha :)

PSoft

IdézElegem lett átforrasztottam a kapcsoló szakadt érintkezőjét .

...mert, -ha kapcsoló is van beépítve-  minden olyan készüléken amelyik villásdugóval csatlakozik az elektromos hálózathoz, csak a hálózatot minden sarkán leválasztó kapcsolót lehet alkalmazni.
Igaz, hogy ezekből hány pontot lehet utólag kiiktatni/átpatkolni, arról már...sehol nem írnak semmit. [#kacsint]

jani300

Ja , milvoki is van ,csak nincs hozzá belső tárcsa a koronghoz ....
Felbosszantottál ,holnap felsorakoztatom az ezredet ,fényképezni :)

jani300

Ok !
Te vagy a hibás !
Előbb is írhattad volna ,de az sem akadályozott volna meg :)

PSoft

Nem volt szándékomban, de ha már így lett... [#eljen]
(várom a fotókat a bakákról) [#kacsint]

PSoft

IdézElőbb is írhattad volna ,de az sem akadályozott volna meg
Én ezzel tisztában voltam, azért is nem pofáztam előbb. :)

jani300

minden sarkán leválasztó kapcsolót lehet alkalmazni

Ekkora pongyolaságot :)
És ha gömbölyű ,nem sarkos ? :)

PSoft

Jahhh...
A szövegkörnyezetből kiragadott részlet esete! [#vigyor]

Laci_01

Akkor a történet vége is álljon itt.

Kaptam kölcsön egy Narex UNF 3/8-24 menetfúrót. A menetfúró tökéletesen illeszkedik a Röhm tokmányba. Betekertem a szerszámbefogóba, termelt is némi forgácsot. Így már fel tudom tekerni a kis fúrógépemre. Úgy tűnik, a menet nem volt jól megmunkálva a befogóban. A befogó nagyságrendekkel jobb, mint a hagyományos tokmány, nem is gondoltam volna.

Köszönöm az ötleteket és a segítségeket!

svejk

jani300

Erről annyit , ha tényleg Röhm tokmány , akkor nem volt kérdéses hol a hiba .
A menet megadás stimmelt annak utánanéztem .

De örülök hogy megoldódott .

ajpwg6jrn

Sziasztok.

Szeretbném letölteni ezt a szoftvert: (Janear ECO Studio)
De a felületükön csak regisztrált emberek tudnak letölteni. Nem találtam lehetőséget a regisztrációra, de lehet csak béna voltam.
Szóval, ah valakinek megvan ez a szoftver, el tudná küldnei nekem?

https://www.servovision.com/Jenaer%20Ecostep/Pdf/ECO_Studio_Operation_Manual_ECOVARIO_ECOSTEP_120327_engl.pdf

ajpwg6jrn

Google-be beírva találtam regisztrációs oldalt. Meg is történt a reg. Reméljüka  legjobbakat. :D

cpzh3wnf

Üdv .

Ezekkel a hiba kódokkal találkoztam (nct90T) és az istenért sem tudom mi a baja ezért kérek segítseget. A vészt is folyamatosan jelzi a gép , az összes vészstopot átnéztem ami rajta van. Ha valaki tudna segíteni megköszönném , új vagyok ennek a vezérlő illetve géptípusban (tcfm100).