Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Írtam magánban .  Csak az a doksi van amit a variometrum honlapjáról le lehet tölteni ?

gabi

SZia
már régóta gondolkodom egy ilyen vásárlásán drúe még nem szántam rá magamhttps://www.rocketronics.de/shop/de/ els 4

gabi

sarktibsi

TBS-TEAM köszönöm az információt. Omron plc. A MOVL-el megoldódott a probléma kiadtam 800.000 pulzust a léptető-hajtás felbontását 5000 re van beállitva a legkisebb HZ kb. 200 ( alatta kezd darabosan forogni ) a legnagyobb HZ  kb. 100.000
2.4-1.200 1/min
Minden léptető igy reagál 200 HZ-alatt?

TBS-TEAM

Mint írtam Omron-nal nem foglalkozunk csak ha nagyon muszály. [#kacsint]
Valoszínünek tartom a fel és a lefutási idő túl nagy és
már 200Hz alatt a gyorsítási lassítási rámpa ugrásai
produkálják a darabosságot.
József

kisssandor

Milyen méretű ez az agy (furat, négyszög, hossz)? Csak azért kérdezem, mert van egy ilyen bontott agy nálam átm.28-as furattal.

f7pbhicb

Sziasztok .
Valaki nem találkozott yasgawa sgdh2 vezérlőnél  A32 És A03 hibával valami bizzositék vagy ellenállás lehet?

Szerelő

Szervusz

Valószinüleg tápfeszültség hiba van.
A hajtás tipusa alapján ellenőrizni tudod a manualban (elküldtem e-mailben)

Szedlay Pál

Ezzel egy hobbysta mit tud kezdeni.

szf

Pld programozni [#kacsint]

ebalint

Szerintem hobbi célra kiváló.
Magyar nyelven minden elérhető ezekhez.
A win98 alól biztosan van elérhető, egyszerű programozási lehetőség, úgy emlékszem, hogy xp alól szintén. A win7, nem tudom.
Picit utána kell nézni.

zozo

Ezek a háromszög-négyzet csatlakozások arra utalnak csak, hogy azok egyes szingli stekkerek? Fizikálisan nem látom, csak keresgélek egy rajzon.

svejk

Szénszálas lemezek megmunkálásában biztosan jártas itt valaki, vannak modellező fórumtársaink is.

2 mm-es lemezt kellene felszabni, kontúrmarni, furatolni.

Űrtechnikás szerszámokat igényelhet ez?

Rabb Ferenc

Szerintem semmiképpen nem kell csodaszerszám. Üvegszálas NYÁK laphoz - pedig az sem egy szerszámbarát anyag - kukoricamarót (chipbraker) szerszámokat használok max 1.6-1.9mm átmérőjűt. Lényeg a sűrű fogazat. Nagy fordulat a kis szerszám átmérő miatt, nagy előtolás!

Nagy koszt és szép felületet tud csinálni. Folyamatos helyi por elszívás kell!

svejk

A kitöltőanyag -gondolom valami műgyanta- nem olvad rá a szerszámra?