Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sufnituning

Ja és a szivattyú kondiját is ki kell cserélni, nálam semelyiken nem indult a motor, csak kondicsere után.

sufnituning

Ha működik, akkor mit foglalkozol vele, írjon amit akar, csak működjön.[#nyes]

István83

ecp4rs0md

Valaki esetleg csinált kovácsgépet?

hostya

Mit értesz a kovácsgép alatt.?  [#nemtudom]
Mechanikus, és/vagy pneumatikus kalapácsot..?

ecp4rs0md

Kalapácsgép? Régen a banyánál volt Ajax néven futott. Mechanikus érdekel.

Miki2

Szervusztok!Kersem azt a fórumtársat, aki valamikor
 2007 körül posztolta a következő optikai végállás kapcsoló
 kapcsolási rajzát.
Köszönöm a segítséget, és mindenkinek sikerekben gazdag,
boldog új évet kivánok.

2ni23j35s

65jpk56f7

Sziasztok!
Abba kérném a segítségeteket hogyan kell bekötnöm a 220v 750w os marómotoromat a 3v3 illesztőkártya reléjéhez hogy a mach3 ból tudjam vezérelni
A 17 es kimenetet engedélyeztem be is kapcsol a relé de innentől béna vagyok.
Van még egy pico relém pluszba 2v0

ecp4rs0md

Köszönöm,  ez sajnos kicsit nagy nekem. Valamikor ha jól emlékszem itt a fórumon csinált valaki és rakott is fel videót róla. Csinálnék én is egy kisebbet.

ywathzay

Ha dolgozni akarsz vele, nem leszel elégedett. Ha megveszed a gyárit, igen hamar visszakalapálja az árát.

2ni23j35s

Nem olyan nagy az! Mezőkövesden a traktormúzeumban van egy emlékeim szerint kb 1000*600 mm körüli alapterületen elfér. Ha meg minden munkát és anyagot összeadsz nem lesz sokkal olcsóbb a házikészítésű masina sem...

sufnituning

Dehogynem, nem beszélve a szállítási költségekről.[#kacsint]