Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Na . 6 ÉVE KIVONTÁK , 5 évid tárolják a régi forgalmit utána megsemmisítik .
Nincs forgalmi csak adatlap .
Rákérdeztem most .
Egyébként napi szinten intézik ezeket .
Hát érdekes , tudsz megoldást .
A cég leadta az adásvételit aki eladta .
Az új tulaj is kivonatná , de előbb forgalomba kéne helyezni ,elvileg 15 napja van átíratni , ÉRDEKES .
Tudsz megoldást ?
Új forgalmit nem akarnak kiállítani .

jani300

Ott csak szép lehetsz :)
Egyébként volt hogy azt mondták persze .....
Mondtam nekem úgy mondták így lehet ...
Csúnyán nézett a nő ,megkérdezte ki mondta .
Mondtam a nevet , nem szólt semmit ,csinálta :)
A gyerek kocsija , vettük Ő lett  tulaj , én üzemben tartó .
Nem kellett teljes átírást fizetni ,mert családon belül vagyunk ,nem is értem most sem , de volt így is elég kiadás a vétellel , a 25 ezerért vásárolt suzukira .

MoparMan

ideiglenes kivonáskor nem veszik el a forgalmit, a tulajdonosnál marad, neki kell őriznie.
ha hivatalból vonták ki akkor szokták elvenni.
ha van adatlap ami tartalmazza a tulajdonos és a jármű adatait, az egyenértékű a forgalmival.
ha ki van vonva akkor az új tulajnak nem kell kivonatnia, az átírással nem helyeződik forgalomba.
mint írtam, nem is fognak új forgalmit adni. minek? kapnak egy adatlapot amin minden rajta van, azzal mehetnek majd a műszakira

PSoft

IdézOtt csak szép lehetsz

Mi a gond...? :)

svejk

No, ez a hónap beszólása volt!! [#taps]

jani300

Köszönöm !

Hát így legyen !
Akkor nem kell féket csinálnom :)
Azt mondta az adatlapra nem jegyzik be .Kíváncsi lettem ám :)
Az előbb mondta ad 100 ezret ha bemegyek vele és elintézem :)
A fele se igaz ,de az kevesebb idő mint a fékkel mutyizni :)
Jogász vagy ?  Nem lenne baj :)

PSoft

IdézAkkor nem kell féket csinálnom :)

No, itt meg...elbaccctad a szmájlit! [#kacsint]

MoparMan

nem vagyok az. csak engem is próbáltak már megszivatni az okmányirodából a tudatlanságukból kifolyólak.
a cimborád menjen el egy másik város okmányirodájába, hátha ott szerencsével jár [#kacsint]

jani300

Még annyi infó van ,hogy végleg kivonták .
Csak kíváncsi vagyok ,nem az én gondom ,meg nem akarok avval fékkel küszködni .

jani300

És biztosítást is kötött rá .
Forgalomba helyezéssel már Kaposvárra is mentek .
Komoly ismeretsége van ezekben a körökben ,de a hivatalok tényleg kriminálisak tudnak lenni .

MoparMan

amíg nincs átírva addig csak a régi tulaj intézkedhet, tehát ő nem fogja tudni forgalomba helyezni. forgalomba helyezni meg műszaki vizsgát igazoló műszaki adatlappal lehet.
lehet, hogy eleve rossz irányból indultak neki, nem jó a sorrend. ez ilyen tipikus elfelejtett fostömlő, ami aztán végül az erdőn (magánterületen) vagy a kert végében végzi, mert a bontóban meg fizetni kéne érte [#vigyor]

jani300

Nem ....
Felőlem bukfencet is hányhat , meghegesztettem annak is örülnie kellene .
Nem főnököm ,nem tartozom neki semmivel , elcsesztem 3 napot jó hidegbe , ennyi , kell a műhelyem ,pusztul a hulladék :)
Kutyát lekenyerezte egy nagy csonttal ma , csak azt nem akarta elhinni hogy akkor nem mehet a közelébe ,még a gyerek se ,csak én . De amikor másodszor fogtam meg a blökit hogy ki bírjon menni ,már nekem is morgolódott ,kicsit .

jani300

Az azért benne van a pakliban hogy nem mond igazat teljesen .
Lehet akar pár száz ezret keresni rajta .
Köszönöm az infókat ,jó tudni ezeket .
Nekem egy 1980 as passat kombi áll a ház előtt évek óta ,fizetek még rá mindent , de lassan feladom .
Talán 20 éve is megvan már .

jani300

Kösz ez a kép azért jól jött .
Az első tárcsák megoldása kívülről nem egyértelmű .
Forgatni kell azokat a nyomi hengereket ,akkor talán jön ki levegő .
Amatőröknek :)
Majd még a terepváltót megnézem ha jobban ráérek az még érdekel .
Egyébként teljesem elég lenne az első két dupla henger ,ha működne :)
De még a két pici is párban :)
A nagyokat fogom kiblindelni , minek annyi fék :)
Gondolkodom .most már tudom a két dupla van párban , Azokat fogom cseszegetni teljesen visszatolt dugattyúkkal , ha folytatom még .
A görcs álljon bele ,csak birizgál a nyomi kihívás :)

jani300

Egyébként meg ha nem fazék dugattyúja lenne ,tényleg simán kijönne belőle a levegő nagyrésze de így bentmarad ,na persze ha lenne légtelenítő ,gond sem lenne ... :)
Na níva lezárva .....