Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

A szándék dícséretes !
De ezen pont nincsen semmi fék !
Ami hibát találtam az egy hátsó fékhenger folyhatott ,ránézésre (olajos kívülről) .
Eddig egyetlen fél első tárcsafék fog aminek a fémcsöve közvetlenül megy a gumi fékcsőre ,elosztó nélkül .
A két hármas elosztó betápját kiblindelve a főfékhengeren .
Az elosztók magasan vannak nem megy ki belőle a levegő .
Most az egyértelmű hogy ki kell nyitni ,de az majd holnap .
A hátsóhíd féke is be van kötve valamelyik elsőhöz ,na annak nem is kell így fognia ,ott blind marad míg az elsők nem lesznek okésak.
A kiszakadt hidat stoppoltam ma vissza , az korrekt lett .
Holnapi napot még rászánom ,de ha nem kivágom Egy kézifék kötél cserével akár még kézifék is lehet . Ha le jön a fékdob , és megkapja a munkahengert is akkor .
N hát azért rakhatta volna úgy a főfékhengertől a csöveket ,hogy kimenjen belőle a levegő .
Most semmi lenne kinyitni azt a nyomorult hollandert , ha megindulna :(
Nem az a bajom hogy van pici munka vele hanem megvett egy ócska talicskát ,amin minden fos .
De láttam már karón varjút , akkor intézi másképpen a vizsgát . Az lényeges hogy a karosszéria ránézésre azért jó legyen ,mert azt muszáj észrevenni .
Olyat is láttam hogy a kész vizsgás teherautónak a vizsgasorról leállva durrant el a fékcsöve !
Az tényleg oké volt még a fékpadon !
Mert biztos agyon nyomkodták azt a pedált :)
De a rozsdát nem lehet kidumálni sem .
Na ennyi ,ma tudtam dolgozni egy műszakot , max a fékkel boldogít mást ,ha esetleg nem bírnék vele . Na de hát az meg kizárt , max megunom ,vagy megfagyok :)

Szalai György

A födémvasalatnak nem két egymásra dobott egyirányú síkhátónak kéne lennie. (Na... Jónak mondom.)
Hanem egy komplex térrácsnak, terhelésre méretezett hosszanti vasakkal, gyengébb keresztvasakkal és nyírás elleni kengyelekkel.
Most megint kitalálták, hogy hogy ne csináljunk meg valamit rendesen?

svejk

Igaz ma már nálunk nem olyan sok NIVA fut de gondolod mind fék nélkül megy?

Tudod komállak, nem is akarlak megsérteni, de biztosan tudod Te mi a fékrendszer légtelenítésének a szabályos menete?

Csak mert az a levegő kimegy hidd el...

jani300

A légtelenítés ?  Ki kellene nyitogatni a légtelenítőcsavarokat ,mind a négyet ami bele van törve a tárcsafékekbe elől .
Kicseréltem egy hátsó munkahengert , annak a fékcsöve szakszerűtlenül csak tölcsérnek lett kiperemezve ....
Folyt , egy órát szenvedtem míg kiszedtem az elosztóból a másik felét , csillagkulcs a másik feléről ráhúz félméteres csővel megindul . Új fékcső ,de valami baja lett az elosztónak az újjal sem tudom tömíteni ....
Kézifékkötél kicserélve ,de a kar sem akad be .
Na itt lett elegem ,keres valakit aki kínlódik vele még 3-4 napot .
Semmi közöm hozzá ,megpróbáltam segíteni ,de nincsen többb eladó időm .
Fele fos alkatrész szakad törik , nem kínlódok többet ilyenekkel , műszerész vagyok :)  Meg nyugdíjas , meg itt a karácsony ,gázzal fűtök emiatt a fos miatt mert fát sem volt időm vágni .
A hegesztést megoldottam ,autószerelőt könnyebben talál .
Ja csak vizsga kell rá az átírás miatt ,félre akarja tenni januárra , hát most én tettem félre .
De ha elvállalod felviszi :)

szf

Kinco PLC modbus kommunikációban jártas segítséget keresek.

MoparMan

az átíráshoz nem kell műszaki...

TBS-TEAM

Kinco PLC Modbus Yutube a barátod [#integet2]
József

jani300

Törvényi hely ?
Örülnék neki ...........
Ha kiderül hogy megint hazudik ,tökön rúgom :)

jani300

Törvényi hely ?
Örülnék neki ...........
Ha kiderül hogy megint hazudik ,tökön rúgom :)

jani300

mINDENT IS INTÉZNI TUDÓ KUPEC ...
De most kérdeztem rá másara is aki ilyeneket intéz , azt mondja ő is hogy kell .

MoparMan

az új tulajdonos rögzül a rendszerbe, új forgalmit nem kap, csak beleírják a változást a régibe.
miután leműszakizott, és lett biztosítás rá, a forgalmival és a műszaki adatlappal valamint a biztosítási fedezetet igazoló dokumentummal megy az okmányirodába, akkor kap új forgalmit a nevére.

https://kormanyablak.hu/hu/feladatkorok/75/OKMIR00063

IdézKivételes szabály:
A közlekedési igazgatási hatóság a nyilvántartásba vétellel egyidejűleg nem állít ki forgalmi engedélyt, ha a kérelmező nem tudja igazolni a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás meglétét vagy a jármű műszaki alkalmasságát. Ezt a tényt a bemutatott forgalmi engedély ,,Hivatalos feljegyzések" rovatában jelölni kell.

jani300

A lényeg , akkor nem büntethetnek ?
Az átírás miatt ?

MoparMan

nem, hisz át van iratva, csak a forgalomban nem vehet részt a műszaki és/vagy a biztosítás hiánya miatt

MoparMan

azt azért hozzáteszem, hogy sokszor az ott dolgozók sincsenek tisztában azokkal a jogszabályokkal amikkel dolgoznak és hivatkoznak rájuk. ezért előfordul, hogy nem akarják átírni a műszaki nélkül. akkor fel kell világosítani őket, hogy nem értenek ahhoz amit csinálnak [#vigyor]

PSoft

Idézakkor fel kell világosítani őket, hogy nem értenek ahhoz amit csinálnak

No az, Jaaninak...menni fog! :)