Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

2ni23j35s

Így leírva valami nem stimmel. A villásdugón jelölve van mit hova kell kötni. Ez fontos! Vannak esetek, mikor nem használnak nulla vezetőt, mert közösítik.... Akkor vagy kihagyják a csatlakozón, vagy négypólusút használnak. Csak akkor barkácsold ha kezet akarsz rázni Volt, Amper és Herc és Tesla meg Edison bácsikkal. Én azt javaslom  hívj egy villanyvezetésben jártas szakembert!!!

2ni23j35s

Ja mégvalami. Az, hogy egy madzag ( vezető) milyen színű, szentírás, de nem hisszük el. Mert az áram járta alkatrész pont úgy néz ki, mint amit épp nem jár az áram, csak más az érintése! Ezen szabály miatt mérünk.

szf

PSoft

IdézAz, hogy egy madzag ( vezető) milyen színű,...

...azt első sorban, a hobbista arzenáljában épp fellelhető drót színe határozza meg! :(

zip0ji0se

Így van, a villásdugón jelőlve van mit és hova, de nem igy van. Ahonnét vettem evvel a bekötéssel működöt, de én nem mertem egyből az én aljzatonba bedúgni ezért néztem meg a kötését. Rakok pár képet, hogy hogyan van bekötve a motorig. Az első kép az én hálózati aljaztom. Majd lesz egy külön kép a motor belső kötéséről is. Ja és, csak 380-ra köthető.

zip0ji0se

Ez a fedél belsejében lévő kapcsolás.

2ni23j35s

Tudom, tudom PSoft mester, nekem is volt tbk vezetékből hosszabbítóm...

2ni23j35s

Szaffibetti szerintem hívj szerelőt. Az előző tulajnál valószínűleg valami el volt kötve....

remrendes

Az nem lehet, hogy ahonnan vetted ott a fali aljzat is el volt b@szva?

zip0ji0se

Ezek alapján biztos, hogy ott is volt valami stikli. Majd beszélek hozzá értő emberrel, hogy nézzen rá.

2f428kduf

Nagyon egyértelmű: R_S_T a 3 fázis. Fékes motor, ami nem biztos, hogy előnyös egy szalagfűrésznek, ha gyorsan fékez.

Gaal Andras

Sziasztok !
Mitsubishi Scara Robot Melfa 6 setup és programozásban tudna valaki segíteni.
Köszi
András

Telefonon elérhető vagyok.

hkrfrehev

Sziasztok! Egy régebbi cnc plazmavágó vezérlését le lehetne cserélni egy plc vezérlésre? Ha igen ott lehetséges megoldás hogy dxf fájlt is fogadjon a gép? Vagy milyen szoftverrel lehetne használni?

TBS-TEAM

nem.
Nagyon jól kiforott CNC vezérlések vannak.Sok féle.
József

remrendes

A DXF falj azert bajos, nem csak az utat kell ismernie a gepnek.