Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

philips10011

Szia,

Én úgy tudom , hogy a H tarifa teljesítmény bővítést von maga után a plombálható fogyasztási helyen található kismegszakító értékével. Esetedben 20x~5000huf a teljesítménybővítés ára.(+anyag+munkadíj)
Van olyan szolgáltató aki nem engedi , hogy külön "dobozba" legyenek a mérőórák.Van nappalid , vezérelt(éjszakaid) akkor kell új "doboz" amibe belefér a 3 mérő.(ami most nagyon nincs)Ha nem szabványos a mérőhelyed azt először szabványosítani kell.

horcsab

Sziasztok!
Van itt valaki aki, Sinumerik 840D (Win NT 4.0) újratelepítésben járatos? Volna néhány kérdésem, privátban.
Köszi!

remrendes

Egyiknel sincs mar kulon doboz, 1-2-3 merohelyes szabvany szekrenyek vannak. A vezereltet viszont engedik cserelni H tarifara.

wkbgzy80t

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.

Megcsinálom külön fázis vezetékkel közös földdel és nullával aztán ha nem jó majd akkor kitalálok vmit... most néztem, hogy többszázezer a htarifa kiépítése, nem nagyon térül meg belátható időn belül...

Révész Richárd

Azért nullából is kettőt húzzál mert anélkül felesleges a két fázisvezető.

xsugix

Minden napszaki, vezérelt és H tarifa:
csatári plast PVT7590
A H tarifa doboz külön van (leszerelhető).
De ugyanígy egységekből is felépíthető..
Ilyet vadászok..
Vagy mindegy milyet, de a fenti feltételeknek megfeleljen.
Ha már végképp nem, akkor H nélkül (még most én sem igényelném, csak szigetelünk, színezünk, nem szeretnék 1-2 év múlva bontani..

2f428kduf

Biztos van itt olyan aki jobban ért az elektronikához mint én, ami nem olyan nagyon nehéz. A kérdésem: a kapcsoló üzemü tápegységekben a 230-a oldal negetív oldalt, és a kis feszültségüű oldalt összekötik egy néhány nanos kondival. Miért teszik.
Jó néhány műszer nem volt hajlandó működni amíg ki nem csíptem.

svejk

Nagyfrekvenciás "hidegítés".

E nélkül a szekunder oldal "lebeg" és a magas kapcsolófrekvencia miatt elméletileg akár veszélyes szintre is fel tud töltődni a földhöz képest, mely a kis trafó szigetelésének sem tesz jót.

Fontos, hogy ide mindig csak "Y" típusú kondenzátort szabad csak használni.

Kidwick

Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy ez mi lehet.? Tizenhuszon kilós 2 db precizen egymásba illő "vaspogácsa" az egyik közepe homorú a másik domború egy kis éles kör perem a széleken,valamint 3 furat az egyik oldalán. Kb 175 mm átmérőjűek és 40 mm vastagok.
több kép itt
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

PSoft

2am4nwzib

Gumisütő szerszám .

Rabb Ferenc

Szerintem gumisütő szerszám. Nagyon valószínű, hogy nagyapáink békebeli vörösréz permetezőjének a membránja készült vele. Még ma is kapható.

Kidwick

Valami ilyesmire gondoltam csak azt hittem valami műanyag sütő. Hogyan működik felmelegítik..Beleraknak egy gumilapot és összepréselik majd megvárják amíg lehűl.. vagy ,hogy csinálják?
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

Hogy mekkora király vagy.![#eljen]
Tényleg... :)
De azt írják nincs raktáron... úgyhogy ha valaki ilyet akarna gyártani magának... tudja hol talál...[#nyes]

2am4nwzib