Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Esetleg valakit érdekelne csere: Volna egy eXn gépekhez készült gyorsbehúzós patronkészletem patronokkal hüvellyel komplett, egyedül a behúzást működtető kar hiányzik. Érdekelne érte egy ilyen első behúzós patronkészlet.

Balazs92

Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Nem dolgoztam még ellenorsós esztergán. Megcsinálom a főorsóban a munkadarabot. Leszúrom, majd az ellenorsóval szeretném kihúzni a szálat. Nos itt elakadtam. Siemens 840D vezérlő. Dmg ctx alpha 500-as gépen. Csatolom a fotókat. Előre köszönöm a segítséget.

cw9ewd93y

Jóestét kívánok mindenkinek.
Érdeklődnék hogy egy 750w os frekvenciaváltóhoz milyen marómotrot kereshetnék ami elbír az aluval, csendes és az asszony sem ver agyhelyen ha megtudja az árát.
Jelenlegi turbomaró egy 400wattos devalt, de nagyon hangos önmagában is. A szomszédok pedig újfent nem szeretnek érte.
Ehhez sem értek, csupán próbálok okosodni, ezért érdeklődnék itt.
Köszönöm szépen.

hkrfrehev

Sziasztok! CNC plazmavágóval írtam pár napja, hogy nem sikerül bekötni a plazmát, na az sikerült hála istennek, manuális vágásnál működik is, progrival még nem tudtam próbálni.

Kérdésem az lenne, hogy tud valaki segíteni, hogy ezt a "Short haul modem"-et hogyan kell gépre kötni?

A CNC Vezérlőből jön egy csatlakozó amire rá tudom dugni, de azt nem tudom, hogy a zöld részén (pirossal bekarikázva) milyen kábeleket kell rákötni? Vagy elég neki ha csak egy net kábel-el összekötöm a géppel?
Köszi előre is!

Miki2

Szervusztok!
Segítséget kérnék a következő dologban:
Keresek olyan érzékelőt, amely alkalmas 5 mm átmérőjű fehér színű műanyag pálcák érzékelésére, darab számlálására.
A kimenetet egy PLC-hez szeretném kötni, ami a beállított darabszám elérése esetén kapcsolná a további műveleteket.
Sajnos a netet hiába nézem, én nem találtam konkrétan erre a célra alkalmas eszközt.
Köszönöm a segítséget.

TBS-TEAM

Pl: Fotek CP-18

Érzékenysége állítható. PNP.
Magas stabilitás alacsony hőeltolódással.
Fémes és nem fémes tárgyak.
Érzékeny, beleértve az üveget is.
Fűrészáru, olaj, víz és műanyag tárgyak stb...
József

Miki2

Köszönöm, hogy időt szántál rám.

3vv2btrhv

Okos telefonnal lehetne a TV adást hallgatni fülhallgatóval ?

remrendes

Mi Keyence FS-eket hasznalunk. A magyar kepviselet jo, erdemes megkerdezni oket, ha belefer az arba.

dtb

Igen. Megkeresed online, és hallgatod.
...vagy teszel bele egy usb csatlakozós Bluetooth eszközt (ha nincs benne) és párosítod.

e37a4y39

Sziasztok . Van itt valaki aki ismeri az EMCO vmc 100
forgatós cnc-t ? Nagyon kellene segítség . Kösz .

3vv2btrhv

hkrfrehev

Sziasztok!
Burny 2.5 cnc plazmavágó vezérlő milyen pc programmal kommunikál?

remrendes

mdani2

Sziasztok!

Milyen emulziót ajánlanátok síkköszörű géphez? Van valakinek tapasztalata? Elég nagy a választék...

Üdv Dani