Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

dtb

...hát ez nekem elég gyengécskének tűnik.... az egy-egy pontos csapágyazást(?) meg inkább hagyjuk, legalább kettő-kettő kellene, a lehetőséghez képest minél távolabb egymástól... Szerintem ez rövid időn belül előre-hátra fog billegni, már a marómotor súlyától is orra fog bukni. ...de ez csak az én véleményem.

dtb

Átnéztem, a beállítások jók. Ez a hiba olyannak tűnik, mintha a kiosztott IP cím után nem frissíteni a belső ARP tábláját.

remrendes

Szerintem csak a subnet maskot.

2vkx6unz

A rendes működéshez - mármint ha internetezni is akarsz - kell a DNS is mert ha nincs megadva akkor nem fog menni a névfeloldás. Ha csak IP cím subnet és az átjáró van megadva akkor az elég a IP cím alapú működéshez, de kell a DNS is.

Az első 3 kötelező a két DNS lehet opcionális.

Kidwick

Üdv!
Ez valami egyedi cucc vagy esetleg ismeri valaki, hogy milyen gépen volt?
marógép? szerszám
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Miki2

Ez egy eszterga kiegészítö.
Ha "rendes" áron eladod, megveszem.

jani300

Valami száladagoló féle ?
Ez lett volna a tippem . De csak kíváncsiságból kérdezem .

TROMF22

Esztergatartozék.
Forgás közben is oldható patronos befogó.
Néhány méret alapján be is azonosítható.
Egy patronsor azért sokat dobna a használhatóságán (értékén).

bundyland

Nekem is van egy ilyenem, szerintem új.

TROMF22

A patronok alapján a tied a BS40 -es lehet.

bundyland

Igen , én is úgy nézem, köszönöm!

j03ivu6t

Sziasztok,keresek egy ügyes embert aki most vásárolt cnc gépemel bír

Kidwick

Ezek vannak hozzá.

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

TROMF22

[#304@Miki2]  érdeklődött iránta:
[#t200p48606#]
Így bizonyára még jobban fog tetszeni neki.[#wave]

RJancsi

[#felkialtas] Ez a HobbyCNC fórum, nem a parafenoménok gyűjtőhelye. [#felkialtas]
1. Talán első hozzászóláskor illet volna legalább köszönni.

2. A világon elég sok CNC gép van a 10 dekás tojáspingálótól a több tonnás megmunkáló központokig. Mégis honnét kéne tudni, hogy neked milyen van?

3. Teljesen üresen hagyott adatlap esetén ne sok segítséget várj. Tiszteld meg a potenciális segítőket azzal, hogy legalább néhány adatot elárulsz magadról. Pl. hogy teljesen kezdő aki most vett használtan egy 800 mW-os kínai lézergravírozót vagy egy több évtizedes szakmai gyakorlatú profi akinek a szerette és 20 éve napi használatban levő CNC marógépe most megmakacsolta magát.