Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

IdézAz emelő a garázsban a salgó polcon "lakik", nem láttam alatta olajfoltot.

Eddig nem tudtam hogy a "krokodil" is alszik téli álmot. :)
Ha így van, akkor...meg van a magyarázat!
Egyszerűen...felélte a hosszú téli álom alatt az olajtartalékait. [#vigyor]

kaqkk007

IdézEddig nem tudtam hogy a "krokodil" is alszik téli álmot.
A természetben a jég alatt elvermel,a városban mint látjuk a polcon ...

g89ketty

Bár én nem emelek két tonnát, de fél deci rátöltéstől én is meggyógyulok.[#pias]

RJancsi

Sőt, nálam nyári álmot is alszik. [#nyes] Itthon ritkán kapok a garázsban defektet, így csak a téli/nyári kerékcsere idején veszem elő. Tudom, teljesen feleslegesnek tűnik az évi 2 x 2 emelés kedvéért megvenni, de sokkal kényelmesebb ezzel, mint a kocsihoz kapott trapézorsós borzalommal.

RJancsi

szf

Kidwick

Üdv!
Nincs a környezetetemben valakinek egy ilyen tápja ami műkődő állapotban van.. Tesztelnem kellene ezt a weller wps80 pákát.. Óbuda, Százhalombatta, Százhalombatta Törökbálint útvonal környéke. Nem kívánom ingyen.Ha esetleg tud valaki segíteni kérem itteni fórumos privát üzenetben is jelezzen! Előre is köszönöm szépen!

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

kuner

Minitec aluprofil, vagy hasonló profil beszerezhetőségéről lenne valakinek infója? T-nút asztal kialakításához kellene.
Köszönöm!

gyorkecs

Szia,
Nézd meg őket:
http://alu-profilok.hu/Kapcsolat.html
Hatvanban vannak, én tőlük szoktam venni, postáznak is.

kuner

Köszönöm, felkeresem őket!

TBS-TEAM

Csatlakozónál kimérheted, hogy jó-e a páka.

József

bkf63n2u8

Sziasztok! Csőhajlító gép beállitásában, programozásában szeretnék segítséget kérni.

tibs

Sziasztok!

Aki bontott már linsineket elmondaná hogy lehet egyszerűen és esetleg újra hasznosithatóan kiszedni a zöld dugócskákat?

tibs

sufnituning

Tűvel, attól még tudod használni.