Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

KoLa

PSSNR
Milyen géped van?

Arany János

A.V.I.A.S.

Ami
Volt
Itthon
Ahogy
Sikerült

Vagyis házi tákolmány!
Csoda, hogy egyáltalán forgácsol!
Vagyis "kapirgál"![#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

kuner

Rendelt már valaki ilyen vezérlőt?
Csak az e-stop-ot érzékeli, se a bemenetet, se a kimenetet. Leírás alapján próbálok konfigolni, de szerintem valamin elcsúszok.

t3ngeetiw

Szia!
Nekem van egy ilyenem.Nem a hozzá kaptt cd-t használtam telepítéskor.A neten kerestem meg,ami kellett hozzá.Működik rendesen.

kuner

Én cd-t sem kaptam hozzá. Netről szedtem én is, keresgéltem, olvasgattam. De mégsem akarja az igazat.

t3ngeetiw

Ha a Mach-ban engedélyezted már az 1-es portot,és mégsem műxik,akkor nincs ötletem.

kuner

Sajnos nekem sincs már. Milyen oprendszert használsz?

t3ngeetiw

Win7,lepukkant laptopon

yku6irnat

Kérdezd meg őket. Nekünk már segítettek kapcsolási rajz ügyében. Hátha!

csakyt

Sziasztok.
Egy olyan segítségre lenne szükségem, hogy van egy Altivar 220v be és 3 fázis ki 1.5KW.-os frekvenciaváltóm. A kérdés az lenne, hogy mekkora teljesítményű motort lehet ezzel biztonságosan hosszabb igénybe vétellel működtetni. Tudom, hogy 1.5KW.-os  motort megtudna hajtani. DE ezt, tartósan is tudná üzemeltetni, vagy érdemes kisebb teljesítményű motorral használni, mint 1.5KW?

szf

Tudja tartósan  mehet akár napi 24h-ba is.
Àramkorlát legyen megfelelően beállítva.

csakyt

Az áramkorlátot, hogy kell beállítani?
ATV28HU29M2

Alga76

vumm5y3df

Sziasztok!

Egy rajzológép építésében vagyok. És eléggé elakadtam. Találtam tök jo rajzolási technikát amit lehet nyomatni cnc vel. Egy youtube csatornán akadtam rá.

Ilyeneket csinál az uriember:
https://www.youtube.com/watch?v=REetWP-Armc

TSP art ként hivatkoznak rá. Annyi a lényege hogy egyetlen egy vonalból csinálja meg a rajzokat.
Ezt valahogy szeretném utána csinálni de közel se olyan egyszerű mint gondoltam. Rengeteget keresgéltem de érdemi dolgot nem találtam főleg olyat nem amihez értenék. A video leírásában nagyon titkolózós nem akarja megosztani hogyan csinálja. És más videoi kommentjeiben se nagyon akarja elmondani. Mondjuk meg is értem.

Egy érdemi infot találtam a témában az ez:
https://www.youtube.com/watch?v=nTzmNs6_Kys

A srác egy programmal egy képből megcsinálja a vonalrajzot majd lehet belőle G kodot generálni. Hát bár a video leírásában vannak linkek de reprodukálnom ezt nem sikerült. Van egy online felület, ahol a videon szereplő cuccnak valami gagyibb verziója érhető el. De nem valami bizalom gerjesztő a végeredmény és a végén se letölteni se G kodot generálni nem lehet sajna. Én néztem be valami és balf*sz vagyok a programja használatához vagy a videon szereplő progi nincs a video leírásában szereplő linkek közt csak a butított online változata?

Van valami tanács vagy ötlet hogy hogyan tudnék G kodot generálni valami programmal egy képböl ilyen technikát használva?

Előrre is köszönöm!

MoparMan

szia!

első körben válassz magadnak egy tisztességesebb felhasználónevet.
ezt a regisztrációt törlöm.

köszi [#kacsint]