Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

8zjxcu9v2

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Szerinted a "Pénz keresési lehetőség" megfelelő hely lenne egy ilyen munka kiírására?

hostya

A "Pénz keresési lehetőség" megfelelő hely lenne..  de kitöltetlen adatlappal esélyed sincs a segítségre ezen a fórumon..
Töltsd ki az adatlapod és tedd láthatóvá.. [#integet2]

dtb

Hát ha az elem jó, és az elem nem fordítva van benne... akkor már nincs több tippem a javításra. Esetleg az elem melletti "CLRTC1" jumpert ellenőrizheted, hogy a helyén van e, csatolom a képet. ...de én kifogytam az ötletekből :-)

nyiszi

Létezik ezekhez a hűtővíz csövekhez csepegés gátló?

nyiszi

Szia,

Köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam csak nem ezen a néven kerestem.

cw9ewd93y

Szép jónapot.
Szeretnék érdeklődni.
Miért húz rovátkákat a gépem csupán az egyik tengelyen?
Valaki esetleg tud benne segíteni?
Köszönöm szépen.
Szép estét mindenkinek.

sanyi84

Az eltérésekre 90 fokkal meg van dőlve a motorod. Itt X irányba van a hiba ha jó az előlnézet.

Egy sík lapot xy síkban ki kell óráznod. Majd a közepére beállva a főorsóba tett segéd óratartóval ki kell óráznod a síklapot a főorsó kézi forgatásával. Meg lesz a "bűnös" irány. Addig kell "bajlágolni" még el nem tűnik a hiba. Valamennyi maradni fog de nem ennyire durva.

cw9ewd93y

Nagyon szépen köszönöm.

sanyi84

Az eltérésekre 90 fokkal meg van dőlve a motorod. Itt X irányba van a hiba ha jó az előlnézet.

Egy sík lapot xy síkban ki kell óráznod. Majd a közepére beállva a főorsóba tett segéd óratartóval ki kell óráznod a síklapot a főorsó kézi forgatásával. Meg lesz a "bűnös" irány. Addig kell "bajlágolni" még el nem tűnik a hiba. Valamennyi maradni fog de nem ennyire durva.

kuner

Sziasztok!

Akad itt valaki, aki otthon van a Hunor pnc721 vezérlésekben?
Bekötés, csatlakozók kiosztása, szervohajtások...
Műszaki dokumentáció érdekelne leginkább ...

Adott a feladat, pnc721 vezérlőt kellene összeépíteni fanuc dc hajtásokkal.

Elméleti síkon keresek segítséget!

RJancsi

Sziasztok!
Szünetmentes témában van kérdésem. Mennyire eretnek dolog, hogy a meglévő szünetmentes tápom belső (12V 4,5 Ah) akkuja helyett egy külső 12V-os munka-akkut használjak? Egy 100 Ah-s akkura gondoltam. Elvben azzal órákig tudna a PC-m működni, nem csak egy gyors mentés idejéig. Alkalmas-e egy szünetmentes táp a gyárinál 20 x nagyobb akku töltésére, és mennyire bírná a folyamatos több óráig tartó inverter üzemet?

RJancsi

A kevésbé elegáns megoldás, ha az akkut egy "csepptöltős" hálózati töltővel folyamatosan töltöm, és egy "autós" inverterrel veszem ki belőle a 230 V-ot.

zozo

A nagyobb akkut sem fogja nagyobb árammal tölteni, csak kb. 20-szor annyi ideig. Ha teljesítményben nagyobb a szünetmentesed, mint a PC igénye, akkor bírnia kell. Nem tudom, van-e rajta százalékos üzemidő korlátozás, de azt írja akkor az adatlapján. Vannak nálam itt sokkal okosabbak, kijavítanak ha maflaságot írtam.

Szerelő

Milyen gépen volt a vezérlés eredetileg?