Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zoli0302

umcdfiahe

Egy kinai vezérlő Mach3 programmal, 2D és 3D be kiválóan tudok dolgozni.

zozo

Műanyag porvédővel sem szabadna túlmelegednie. Ahogy saccolom, kb. 42 a csapágy külső átmérője. Melegedés oka: szoros illesztés valamelyik ponton, egytengelyűség hiba, oldalirányú feszülés, excentricitás a görgőn. 1-2 ezres fordulatnál a csapágyakat szinte kézzel rá lehessen erőltetni a tengelyre, a műanyagba pedig könnyed kocogtatással.
Ha túlmelegszik, kimegy zsír belőle, aztán egyre jobban melegszik, végül rágni is kezd. Persze ha kevés a hőelvezetés, azért szerencsésebb a 2Z csapágy mint a 2RS, de ebből meg előbb kiszökik a zsír.

zozo

Ja, és a rovátkolás sem segít a hőelvezetésben.

hkrfrehev

hkrfrehev

Ennek a bekötésében tudna valaki segíteni? Burny 2.5-re iweld cut 50cnc pilot. Amikor megvettem szétszedték a kábeleket, én színt színnel összekötöttem de nem jó valami még.

xgm0s5ywd

Szia, a kép alapján a zöld és zöld/fehér ér össze van kötve, mint a sorkapocs túloldalán, ha így se jó, akkor sajnos vissza kell rajzolni/fejteni a bekötést.

hkrfrehev

Próbáltam úgy is de úgy sem volt jó sajnos :/

Miki2

A forgató legyen az "A" tengely.
Az "A" tengelyt jelöld forgő tengelynek.
Ezután az áttételek figyelembe vételével állítsd be az 1°-ra számított lépésszámot.
Ha ez meg van, már fokokban számolva tudod a forgató tengely elfordítását programozni.

sufnituning

Megvan a 6 bár nyomásod?

hkrfrehev

Igen megvan, azzal nincs gond de valami miatt a vágást nem indítja el. Érzékeli mostmár a gép hogy rajta a plazma, engedi hogy elindítsam vele a vágást(eddig azt sem engedte) de nem gyújt. Viszont ha lehúzom a csatlakozót és újra rádugom elkezd gyújtani. Szóval szerintem valami itt ezzel a bekötéssel lesz.. :/

umcdfiahe

Köszönöm
keresek olyan programot mint pl VCarve amivel a G kodót le tudom generálni. Idáig Aspire -rel ill VCarve -vel programoztam.

sufnituning

Egyszerűen nem értem, miért megy annyi zsinór, nekem kettő van bekötve.

hkrfrehev

Közben figyelmen kívül hagytam még 3 vagy 4 kábelt ami jön a vezérlőből, azt is rá kell kötni, vagyis rá volt kötve. Magyarul 3 vezeték köteget kell összekötni, de amit küldtem be képet azok közül csak 4 vezetéket használtak. Elég bonyolult így a bekötése sajnos, de van hozzá egy rajzom valószínű így menni fog.

pvg92u9ui

Zsiasztok! Egy robotkar vezérlését bíztam a mach3-ra. Eddig minden buktatón túl sikerült jutnom, de most egy jónéhányotok számára valószínüleg nevetséges akadály megállított. Van tehát hat tengely, amiknek a kézikerékkel beállitott koordinátáit szeretném egy g kód egyetlen sorába beírni, ha lehet egy gombnyomással,elkerülve ezzel asoronként 6db 7jegyű szám bepötyögését.