Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Ha leveszed a 4db csavart nem latsz be moge kameraval?

000000000

Nem, ott nincs menet, legalább is nem láttam. Sem ott sem a tokmány oldalán nem láttam menetet.

De úgy néz ki nem vagyok egyedül ezzel a kérdéssel...

000000000

A négy csavar mögött semmi nincs, csak a motor ház.

000000000

Biztosan ostoba kérdés, de mi ez?

Talán forgató?

Ha igen, akkor valószínűleg mindkét vége lehető. Úgy értem, hogy a főorsóról.

Ebből a szögből nem látszik, hogy a feltehetően tokmány hátlap milyen messzire van a főorsóháztól.
Ha nagyon  közel van, akkor zsugorkötésre tippelnék.
Ebben az esetben a másik végén a kúpos rész levehető.
Mert hogy biztos nem egy darabból van a tengely és a két vége.

Az is elképzelhető, hogy a menet valami "ragasztóval" van biztosítva.

Igaz, ha csak forgató, nem kell attól tartani, hogy "kontrázáskor" lecsavarodik. Ekkor nincsen "ragasztó".

Szóval, csak spekuláció. Vagy legyen tipp.

Az ilyet kézenfekvő volna légkulccsal megpróbálni.
Igaz, tippem nincsen, hogyan kéne egy hatszöget tenni a kúpra.

TBS-TEAM

Pattinsd ki a szimeringet akkor többet lehet látni mi van bent [#eplus2]
József

TBS-TEAM

József

3vv2btrhv

Ezt is úgy lehet hajtogatni ?

TBS-TEAM

József

RJancsi

Nem tudom, hogy a környékeden merre lehet bádogos bolt, de nálunk (Érden) kettő is van. 2,5 m x 1,25 m-ig bezárólag bármekkora lemezt, csíkot levágnak mm pontosan, ha kéred élhajlítva, szélén korcolva stb. Nem is drága. Már többször rendeltem tőlük egyedi lemezprofilokat. Ezt a "vályút" egy réskitöltő anyag folyásvizsgálatához csináltam, 2 m hosszú, 20 cm magas és 2 cm széles a rés. A két oldala horganyzott lemezből van, a tisztíthatóság kedvéért szétszedhető.

Rabb Ferenc

Vigyázz, mert Tibornak kevés lesz a 0.2mm-es lemez. Az Ő alkalmazásában pont merőleges az igénybevétele mint az általad belinkelt sütemény szaggatóé. Abban az irányban semmi tartása nem lesz egy viszonylag tömör anyaggal szemben.

Minimum 0.6-0.7mm-es horganyozott lemezcsíkot javaslok. A rozsdamentes ide már "úri flanc".

3vv2btrhv

Köszönöm mindenkinek a választ , igen ki kell próbálni mindegyiket ,majd a használat közben derül ki melyik a jó .[#taps]

szf

A képen látható LED-et keresem.
Kb 3db kell.
Vagy a beazonosításba kérek segítséget.
Köszönöm

m0vt4zh9b

Üdvözlet. Fejér - megyében keresek CNC gyártási lehetőséget. 1 db speciális toldót szeretnék készítteteni, szennyvíz ki (át) emeléshez! Köszönöm a segítséget!