Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

TBS-TEAM

Igyál még egyet és fogd rá a nyuszira [#pias]
József

PSoft

Egészségedre!
Ott lesz az üveg mellett...meg fogod találni. :)

zxw2wfesy

Köszi, ezzel a túlbonyolított élettel tök jó tippet adtál, sikerült megtalálni, hogy a búcsús billentyűzetem szedi össze a zavart a főorsóról, ha rossz helyre rakom a gép körül[#nyes]. Legalább tudom használni a masinát, amíg megjönnek a divatmotyók[#smile]

000000000

Ez a beszéd! [#eljen]
Ha egy rendszerben csak eggyel több tranzisztor vagy csavar van a kelleténél, az már hibaforrás növelő tényező.

istvan3

Az tény, hogy ezek az USB-s billentyűzetek elég zavar érzékenyek, nálam többször is előfordult, hogy leállt a billentyűzet.
Vezeték nélküli Logitec billentyűzetre álltam át, azzal hatótávon belül még soha nem volt gond.
A régi PS2 csatlakozós billentyűzet a legjobb, csak sajnos már nem szerelnek ilyen portot az újabb alaplapokra.

000000000

".. csak sajnos már nem szerelnek ilyen portot az újabb alaplapokra."

Ez így kategórikusan nem igaz.
Ugyanis vannak olyan új alaplapok is manapság is, amiken még a PS2 és az LPT csatlakozó is rajta van.

istvan3

*már nem igazán...

Igazad van, biztosan van még, de sajnos nem jellemző.

szf

Köszönöm!
Itt vagyok mehet tovább.

ezsolt74

Pedig SD kártyáról a legstabilabb a nyomtatás. Felesleges hogy egy számítógép működtesse.

PSoft

Nekem így is "legstabilabb".
Jahhh, a PC közben mást is szokott csinálni, nem csak a nyomigával beszélget. :)

2vkx6unz

Sziasztok!

Elmondaná valaki, hogy a [#t19p135289#] hozzászólásban az csapágy és szimering beütő hogy is működik? A szimering részét értem, persze ott is erős korlátai vannak, no de csapágy esetén? Vagy már divat a belső gyűrűt ütni? Vagy ez csak kiütő? Esetleg néhány speciális csapágyhoz való?

jani300

Én is kíváncsi vagyok .
A tippem hogy járnak hozzá különböző gyűrűk , mint a hasonló elrendezésű tömítésvágóhoz .

RJancsi

Szerintem meg egyszerűen úgy működik mint egy 3 pofás eszterga tokmány. Több-kevesebb szélességű 120°-os elrendezésű pofái vannak amikkel a csapágy belső gyűrűjét vagy a szimeringet lehet megütni.

jani300

Igen ,kinagyítva látszik !
Akkor viszont nem tudom mire használható ....
Lehet megint ósdi vagyok ,de ez inkább az a dolog ami jól mutat a szekrényben ...
De hát nézzük meg a használati útmutatót , ha már nem értek ehhez sem .

jani300