Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

És 40-50 Hz-en, alacsonyabb fordulaton amit javasoltam jobb a helyzet?

Szalai György

Tanulságosak a méréseid.

Anó emlékszem, Varga Laci méregette az esztergáját és kiderült, hogy a régi típusú villanymotor és egy fejlettebb típusú közötti üresjárati teljesítmény felvétel különbség nem jelentéktelen.

Ha nem iparszerűen tolja az ember, hanem csak a házkörül, akkor az ilyen fűrészgépek üresjárati ideje is elég sok, a dolgozó időhöz hasonlítva.

sufnituning

Begurulok mindjárt összedobok az adott paraméterekkel egy körfűrészt.[#violent][#violent][#violent]

laca

Annak idején a főoskolán, fordított nap alkalmával, tanár TDK keretében " A lapátolás mechanikai viszonyainak vizsgálata" című tudományos értekezés volt hasonló........azon jót mulattunk....

jani300

a régi típusú villanymotor és egy fejlettebb típusú közötti üresjárati teljesítmény felvétel különbség nem jelentéktelen.

Kíváncsi lennék ennek kapcsán a részletekre .
Modern -kontra méretcsökkentés , ellentétes érdekek .

Rabb Ferenc

Sajnos valamiért nem jobb. De ez talán lehet a frekiváltó helytelen paraméterezésének is a következménye. Vagy egyéb...

50 Hz-en 148W csak a motor üresjárati felvétele [#nemtudom]

Rabb Ferenc

Ékszíjjal terhelve viszont hasonló a 70 Hz-hez, szintén kb 260W körüli.

fn47xk7ei

Kisebb motor méretek és nagyobb fogyasztás páros? Érdekes téma lehet akkor még ez is.[#conf]

3vv2btrhv

Loctite aktiválóhoz keresek IS ragasztót . Feladat : mintáimhoz ( műgyanta öntés ) kellene levegőző csapokat ragasztanom .https://www.ipararuhaz.hu/loctite-7471-150

Rabb Ferenc

Milyen anyagokat akarsz összeragasztani?

TBS-TEAM

József

KoLa

Nekem is van ilyen ragasztóm! MachTech-en vettem 5e volt.
Aceton, ragasztó, és az a szóró van benne.
A gumit aceton után csak a ragasztóval kell összenyomni!

KoLa

3vv2btrhv

Nem , hanem szilikon szerszám , amibe gyantát öntök .

KoLa

Na ja! igazad van[#eljen]
Nem faggatlak tovább.