Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Kiváncsiságépp rendeltem ebből is egy 10m-es tekercset.

Révész Richárd

Az 1,2 az változó méret, attól függ milyen anyagminőséget gyártanak.

Révész Richárd

Szigetelés vágáshoz kell vagy CNC-re?
Csak azért kérdezem mert van gyári ha kell[#vigyor]
Kb 1300 hosszú, két végén szemessaru

Rabb Ferenc

A lap "súlytalansága" nem okozhatta a problémát mert egy maradék konyhapult lapja volt az cnc gépem asztalára rögzítve, ezen feküdt az XPS lap. A tetején szintén egy hasonló merev sík lap volt némi "vasalással" lesúlyozva. A vágás profilját (repülőgép szárny) az X-Z tengelyek mozgása adta 300mm/perc vágási sebességgel. A vágószál alternáló mozgatása Y irányban történt 12-es lin sínekkel megvezetve és egy áttételes motor noszogatta kb 50mm-t. Hát ennyi [#nemtudom]

onagy

Szia,

Duemmegi MCP4 volt a kezeim között, szellőztetés vezérlést/felügyeletet látott el.
Belenéztem az MCP XT doksijába, látom a duemmegi.it oldalon angolul is elérhető. Ezt is lehet ugyanúgy soros porton/terminál programon(pl putty), illetve az MCP IDE fejlesztőkörnyezeten keresztül, ami egyszerű regisztráció után letölthető a main menu/download/software archive-ból.
O.

Révész Richárd

Passz.
Lehet sok volt az 50 mm mozgás.
Egyébként szerintem 1 szálhoz nem kell mozgatni.

Van olyan anyagminőség mikor kikapcsolják a gyárban is a mozgatást, mert hullámos lesz.
[#wave]

Rabb Ferenc

IdézVan olyan anyagminőség mikor kikapcsolják a gyárban is a mozgatást, mert hullámos lesz.

És ez csak most mondod?  [#integet2]

szf

Pont most csinálom. Köszi!

Révész Richárd

Ez EPS-re vonatkozik.
Az XPS-t nem vágva gyártják.

zozo

Nemrég beszéltünk a kismegszakító méretlen oldali cseréltetéséről. Kértem ugye a C karakterisztikájú kismegszakítót a szolgáltatótól, hát jól leráztak.

IdézSajnos kérését el kell utasítsuk. Kisfeszültségű csatlakozási pontra vonatkozó, 3 x 80 A-t nem meghaladó igény esetén az igényelt rendelkezésre álló teljesítményt, illetve ennek fázisonként és A-ben megadott értékeit úgy kell meghatározni, hogy megegyezzenek az MSZ EN 60898 szabványban rögzített, a következőkben felsorolt kismegszakító névleges áramerősség-értékek valamelyikével: 2, 4, 6, 10, 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63, 80 A. Egyfázisú csatlakozás esetén legfeljebb 40 A névleges áramerősségű kismegszakító igényelhető. Kizárólag ,,B" karakterisztikájú kismegszakítókat szerel fel az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. Lakossági felhasználó esetén nem engedélyezzük a ,,C" karakterisztikájú kismegszakító felszerelését kivéve ,,H" tarifa esetében

sastas

Üdv!
Mennyire elvetemült ötlet PU pneumatika csövön folyadékot szállítani? Oldószeres vízről van szó. Valaki próbálta már? Maga a cső gondolom nem probléma, inkább a műanyag 90 fokos könyök hogyan bírja az igazi kérdés? 1 bar nyomásról van szó maximum. Mennyire elvetemült az ötlet?

TBS-TEAM

Használhatod nyugodtan.
Folyadék vagy gáz halmazállapot mindegy, a nyomás ua. a cső
ugyanabbyit bír. [#kacsint]
József

TROMF22

A FESTO PU-x jelű csövek anyaga poliuretán. Azt meg tudod keresni mire hogyan reagál.
A műanyag csőcsatlakozóra nem adjál meg konkrétan miből készül. De amit a cső elvisel azzal annak sem lehet gondja.

sastas

Kb ez lett volna a kérdés, hogy lesz-e gond a folyadékból. Szerintem se, de kívácsi voltam :)
Köszönöm mindkettőtöknek

KoLa

Na ja! csak akkor engedünk lopni ha nekünk tejelsz![#nevetes1]