Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

szf

Rendbe tenném a képeken látható laptopot. Billentyűzet kellene hozzá. Valami linket tud valaki, hogy hol találok?

RJancsi

Nem hiszem, hogy boldoggá tesz... LINK

szf

Ezt jól gondolod. Nekem jó valami kínai vacak. Közben megtalàltam egy régebbi képet a billentyűzetről.

szf

Tényleg béna vagyok. Ez a jó kép.

MoparMan

az aljáról írd le a service tag-et. ha lekopott akkor a bios-ban is megtalálod

szf

Az miért kell? Mire való?

MoparMan

abból lehet a pontos modellt lekérdezni. gyakorlatilag az a szériaszáma

sastas

Pneumatikával is jó lesz az. Az ilyen "hobbi" vákumformázók egyik hiányossága általában az, hogy a fűtést nem tudod szabályozni "csempésen". Az újabb ipari gépeken kb 15x15 cm-es(vagy még kisebb) területekre el van osztva a fűtés és ezekre tudsz megadni % os arányt a teljesítményre. Így tudod szabályozni az anyag nyúlását az adott csempék alatt. Persze ez egy doboznál vagy egyszerű, sekély formáknál nem akkora gond, mint egy 4-600 mm mély vagy mégmélyebb alakzat esetén. Valamint az ipari gépek fel tudják fújni a lapot, amivel elő-nyújtják egy buborékká, így a nyúlása sokkal egyenletesebb lesz az egész felületen.

MoparMan

bizony. ám a "felfújóshoz" ez a konstrukció kevésbé jó amit Tibor tervez.
Mélyebb, tagoltabb, nagy területű darabokhoz ráadásul nem árt ha egy nagyobb tartályt vákuumolsz le és azzal "robbanásszerűen" szívod le a darabot. főleg ha előtte fel is lett fújva az anyag. ennek hiányában sokkal nagyobb teljesítményű szivattyúra van szüksége.

Arany János

Sziasztok!
CNC Drive elérhetőséget keresnék elektronika témában!!!
Nagyon fontos-sürgős lenne!
De ha valaki ismeri a régebbi szekrényeiket, az is jó lenne!
A telefonom a zsebemben, ha megcsörget az illető, természetesen visszahívom!!!

dezsoe

Szia!

Ott a telefonszám, csak későn láttam, hogy írtál.

SándorP

Sziasztok!

Valami más telefonos elérhetőség engem is érdekelne, mert többször is próbáltam hívni ezt a számot, de soha nem vették fel, és nem is hívtak vissza. ( csak tudnám akkor minek van kiírva??)
Köszönöm előre is, további szép hétvégét mindenkinek!

Üdv: Sándor

dezsoe

Szia!

Mi a kérdés? Hátha tudok segíteni.

3vv2btrhv

A tervezés folyamatát figyelemmel tudjátok követni az eredeti linken . Mindig a legfrissebb jelenik meg .

3vv2btrhv