Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Ne aggódj! Csak a bemenete 3x380V, a kimenete beállítható.

Bencze András

Kevés a hajtás árama... Faipari marómotornál az a megnyugtató, ha a motoráram dupláját tudja a frekiváltó. De ha csak piszkálni akarod akár jó is lehet.

csaba2008

Köszönöm a hasznos infót.[#worship]

csaba2008

Ezt nem tudom pontosan,de jó az észrevétel.

csaba2008

csaba2008

Kérnék még egy segítséget.
Készítettem egy cnc-t. A hasznos munkaterülete 900x500x220 mm. 20 mm-es lineáris vezető,16mm -es lineáris csavar stb.Jó kis masszív gép lett,de az asztalt meg kellene csiszolni vagy marni(10mm alu).Gondoltam hogy 40 mm-es köszörű kővel át csiszolom a felületét,felsőmaróa fogva ,de nem tudok G code-t írni hozzá.Valaki tudna ebben segíteni,G codet írni?Mach3 programot használok.
Köszönöm.

MoparMan

kb a 17. másodpercben fog eltömődni a kő. vagy előbb.

2f428kduf

A felsőmaró elég magas fordulatú, csak kis átmérőjű maróval használható. Ami a G kódot illeti: a Mach leírás elég alapos, azt olvasva könnyen lehet megfelelő kódot írni, ez első ujjgyakorlatnak is megfelel. Oda-vissza, némi átfedéssel. Ez alatt kiismerheted a gép működését.

PSoft

Idéz...de nem tudok G code-t írni hozzá.

Nem feltétlenül kell G-kódot írnod.
Van a Mach wizard-jai között olyan, ami alkalmas a feladat megoldására.
Csak pár paramétert kell megadnod és megcsinálja.

Mach3 wizards...

csaba2008

2f428kduf

,, ...de nem tudok G code-t írni hozzá. "
akkor minek a CNC

somma

",, ...de nem tudok G code-t írni hozzá. "
akkor minek a CNC"

Nem tudok számítógépes szoftvert írni.
Akkor minek nekem a PC.[#vigyor]

7ng7ui4ik

Sziasztok! Volna esetleg olyan székesfehérvári fórumos kolléga aki tudna segíteni egy 380v motor bekötésében és frekvenciavaltósitasaban?
Motor frekivalto megvan.
Privátban írj és megbeszéljük a részleteket!

2f428kduf

"Szeretnék a kutyámnak bilétát gravírozni, írja meg valaki a kódot.Lécci-lécci????"
Valaki csak akad.

kly

sziasztok

Most először használnék bordás szíjat. Nincs vele tapasztalatom. Minden fasza majdnem :( de kottyan a szíjnál a hajtás.
Ez mennyire természetes? Ilyennek kell lenie vagy hibás a tárcsa mérete?  
T5 szíj és a hozzá való T5 ös tárcsa. Minden vadi újonan vásárolt, a tárcsa is a szíj is.

video