Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

x39wsi3ca

Köszönöm. Mindenképpen átolvasom.

zozo

Ja, elfelejtettem, a 33-as paramétert én 40-re csökkentettem anno. Nézd meg a Z start-stop acceleration-t is, csökkentsd le, hátha amiatt lép el.

x39wsi3ca

Miki2

Igazad van nem volta elég figyelmes.

"Pedig kéne neki, mert nem fut le helyesen UCCNC alatt. Mégpedig azért, mert UCCNC-ben nem megengedett a koordinátákhoz számítást írni"

Miért is nem?

dezsoe

A miértre nem tudok válaszolni, illetve tudok, de nem túl értelmesen: azért, mert így írta meg Balázs. Tippelni tudok, hogy így gyorsabb a sor feldolgozása, mert vagy érték van, vagy #változó. Szép nagy file esetében jelentős időt lehet vele megfogni.

x39wsi3ca

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!

dezsoe

[#taps] Az eredmény szép, de mi lett a megfejtés? :)

Rabb Ferenc

Szép lett, gratula!

De kár ezt az értékes és drága szerszámot egy minden szeméttel teli forgácslappal pusztítani. Használj tömör fát, ha lehet akkor keményfát, pl bükköt. Olcsó és még elfogadható minőségű.

Esetleg az abszolút nulladik próbához XPS hablemezt (lábazati hungarocell)

x39wsi3ca

A gyorsulás volt magas.

x39wsi3ca

Körist használtam a múltkor is, és igazad van jobb a kemény fa ln is azt szeretem ez nem is "vita" téma, de semmilyen fám nem volt otthon, és ki akartam próbálni.

zip0ji0se

Sziasztok!

Nincs valakinek RKC REX-C100 0-400 C-ig magyar leírása.
Kicsit marháskodik beállításnál. Vannak forgalmazók az országban és láss csodát nekik sincs hozzá. Pedig a fogyasztó védelmi törvény elő írja kötelezően.

kaqkk007

zip0ji0se

Köszi, angolul meg van, csak nem minden egy értelmű, mert keverik a típust.

Csuhás

Egy ideje böngészem a netet de nem találok választ: Létezik-e olyan kicsi asztali fröccsöntő gép amivel kábel végére lehet törésgátlót vagy pl egy szerelt jack dugót önteni? Pár száz darabról volna szó alkalmanként.

3vv2btrhv

Írtam privát üzenetet .