Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Szűkséges a nyomás ahhoz hogy tökéletes buborék mentes öntvényt tudjak készíteni . A nyomás használata bevett szokás ebben az iparban . A gyanta összeskevére után tudom levákuumozni a gyantát , de a forma üregét a gyanta féltöltése közbe is vákuum uralkodik , így nem tud kialakulni a zárt zsák részeknél a beszorult buborék . Ez e lényege az én megoldásomnak . Ezt Amerikai szakemberek is elismerték , hogy ez a megoldás nem létezik .

Miki2

Vigyázz vele, mert a gerenda egy nem túl vastag falu szürke öntvény.

6rk75uezn

Köszi,nézek valamit,bár a Powerbelt nél nem túl barátságos árak vannak ami a bordáskerekeket illeti.

6rk75uezn

Hát én ahogy belenyúltam a gerendába olyan 20-30mm közötti anyagvastagságot éreztem.

bundyland

6rk75uezn

3vv2btrhv

Tanácsokat megfogadva ? impregnáltam a rétegelt lemezt . Szivárgás vizsgálóvak megtaláltam a lyukat .

3vv2btrhv

Tari Gábor

Sziasztok,

Egy jaskava J1000 frekiváltót szeretnék felparaméterezni. Motor adattábla a képen.
A legtöbb egyértelmű, de van pár amiven bizonytalan vagyok.

E2-03 Motor üresjárati árama
E2-05 Motor tekercsellenállás

A tekercsek közti ellenállás mennyi lehet? Jelenleg nincs lehetőségem megmérni a kivezetések közti ellenállást.

Az üresjárati áramhoz mennyit célszerű beállítani?

Kérdésem még, hogy aktív hűtés nélkül mi lehet az a minimális frekvencia, amin még működtethető a motor? Egy centrifugál szivattyút hajt a motor.

Köszi előre is

kisssandor

Egy 200Hz-es PERSKE motort szabad nagyobb frekvencián üzemeltetni? Mondjuk 300Hz-en?

zoli0302

Nem, a csapágyazás fordulatszámra is méretezett

vjanos

Ez egy tök slendrián banda, én nem ajánlom :/

Confidenzától kért ajánlat szokott a nyerő lenni nálam. Sajna nem webshop...

bundyland

Nekem eddig minden simán ment, még munkaidő után is megvártak, és időre megkaptam mindent, de ettől persze nem kizárt hogy te meg nem.

PSoft