Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

"Az eszközön nincsenek képek és videók"

sanka74

Sziasztok! Az egyik barátom ismerőse keresett meg hogy zászlószeget szeretne gyártani vagy venni. Esetleg van itt valaki aki gyárt ilyet, vagy tudna beszerzési forrást? Ilyen kellene mint ami a képen van. Köszönöm.

3vv2btrhv

A frissítés óta viselkedik így , éveken át használtam , kábel letöltéssel .

nagysam

sanka74

Szia. Köszönöm szépen, holnap felhivom őket.

zozo

Ha laptopot használsz, akkor általában van beépített bluetooth, ha PC-t, akkor kell bele dugni egy kis USB bluetooth adaptert. Legyen bekapcsolva, akkor kéri a párosítást valamelyik eszközöd. Azt jóváhagyod és onnantól kommunikálnak egymással. A képen amit a WIN 10 laptopon látsz, ha párosítottad.

3vv2btrhv

Világos vennem kel egyet .

MoparMan

10éve kb. alap, hogy van beépített BT. nem biztos, hogy venned kell külön...

sanka74

Szia. Ismered a céget? Ma próbáltam hívni őket de nem vették fel, e-mailre sem reagáltak....

remrendes

Inkabb csak elofordulhat, hogy van az alaplapon BT. Legalabbis ha az arukereso kinalatabol indulok ki.

remrendes

Osszedugva a kettot a telefon fentrol lehuzhato menujeben fajlmegosztas van? Alapbol szerintem csak a toltest engedi.
Esetleg probald a "Photos"-os keresztul iportalni az USB eszkozrol.

uhf57gbx7

Sziasztok .
Segítség kellene egy frissen épített gépről lenne szó .
Olyan gondom van hogy indítás után egy kicsit darálósan megy kicsit mintha akadozna vagy a mintha lépést tévesztene .Ha járatom egy darabig a léptetők bemelegszenek talán csökken az akadozás de néha mintha kerrene a léptető . A mechanika nem szorul . Próbáltam a léptetőket terhelés nélkül hajtatni de néha mintha ugranának egy pillanatra érdekes hangot hallatnak . Ez mindegyik tengelynél megvan .Nem tudom a beállításnál van e gondom vagy mi okozhatja ezt a problémát az előző gépemet egy H2 es vezérlő hajtotta ilyen gondom soha nem volt .
Amiből felépül a gépem :DM 860 A ,DB 25-1205 és 8718 M-16-05 léptetők . Ha valaki épített hasonló elemekből szívesen fogadnák egy Mach 3 paraméterezést .
Előre is köszönöm ha valaki tudna tanácsot adni .
Üdv : István .

st2h8fxn5

Sziasztok .
Segítség kellene,34 521 10 Szerszámkészítő Komplex irásbeli feladatsor (2020) Tudja valaki?

gaben

Google első találat, arra keresve amit írtál. ;)
Szerszámkészítő feladatsor

st2h8fxn5

Köszi,Ez megvan,az ideire gondoltam,hogy mik lesznek benne és hány kérdésből áll.