Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fa_kukac

Sziasztok!
Segítséget kérnék aki ért hozzá.
Most egy Dell gépen kezdtem el dolgozni, és borzasztóan hiányzik a programozáshoz az 'ÉS' jel. Ami az alsó sorban a C betűvel közös gomb. Enélkül sem c sharpban, sem basicben nem tudok programozni. Tud valaki segíteni?

ANTAL GÁBOR

TS 34063 nak nézem ami valóban Dc-Dc konverter , de Balázsék biztosan segítenek

vadember

Lenyomod az ALT billentyűt+38. ASCII kód.

Borcz

Nehéz őket felhívni... vissza úgy se hívnak.

RJancsi

Ha már úgyis tudod a helyét (a "C" betűvel közös gomb), nálad nem működik az "Alt Gr + C" kombináció?
Nekem Dell az asztali gépem és a laptopom is, mindkettőnél műxik.

Kidwick

Képernyő billentyűzeten is műxik.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

fa_kukac

Hu ez hogy maradt ki? Köszi. Az a bizonyos faék.
Egyébként másik laptop, word dokumentumban betű leüt, átvisz, bemásol.
Üdv

jani300

Nekem a hosszú I nincsen meg ...
Egyébként magyar billentyűzet (mármint a feliratozása), silver line  [#nemtudom]

Csuhás

Két dolgot kérdeznék:

Szerszámköszörű nyakára kellene valami porvédő harmonika. Beszerezni nem tudom, készíttetni pedig vagyonokért lehetne. Ha jól emlékszem védő harmonika készült itt a fórumon több is. Kinek milyen anyag vált be?

Ha jobb ötletet nem kapok akkor kamionponyvából gondoltam varrni esetleg huzal betéttel. Talán a hatszög alakú egyszerűbb volna mint a kör. Viszont nem találok Budapesten olyan boltot ahol ilyen ponyvát adnak kis tételben. Tud valaki ilyen boltot?

Révész Richárd

EZT nézted már?
Nem tudom mennyiért csinálják, de egy próbát megérhet.

Csuhás

Őket is megkérdezem, de eddig 50..60eFt ajánlatokat kaptam.

Vetesi75

Ilyen nekem is fog kelleni. Én a hegesztőknél használatos árnyékolóponyván gondolkoztam, belső oldalán lakkozva, hogy tartása is legyen - az valamennyire tűzálló (szikraálló), de bármilyen ötletet szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.

svejk

Először is mekkora átmérőre és hosszra kell?

Csuhás

Délután megmérem hogy mekkora kellene. Nagyon szikraállónak nem kell lennie, mert egy elé akasztható köténnyel védem majd a szikrától. A köszörűportól kellene csak védenie az oszlop olajos csúszófelületét.

Vetesi75

A BN102-nek kb. 70cm a kerülete, meg kb. 25cm a kinyújtott hossz.