Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

st2h8fxn5

Tiszteletem!Segitséget szeretnék kérni,keresek Heidenhain iTNC 530 Szóbeli Tételeket,CNC forgácsoló vagy CNC programozó,Kidolgozott segédanyagot,jegyzetet,Otthoni tanulásra,Köszönöm a segitséget?

Béni

Tanulni akarsz vagy vizsgázni?
Ha előbbi, akkor itt találsz anyagot:
http://forum.go98.hu/viewforum.php?f=2&sid=b4b522928217b0602ae3cc65843b392d

(Vizsgához a kérdésekre kell tudnod a választ, programozni nem ... és viszont.)

zozo

Ami a lyukon beesik, azt a fűtőbetét eltávolításával lehet csak kiszedni.

st2h8fxn5

Szevasz,Szóbeli Vizsgához,tételhez keresek kidolgozott jegyzetet,segédanyagot,Heidenhain 530 vezérléshez.

hostya

"Szóbeli Vizsgához,tételhez keresek kidolgozott jegyzetet,segédanyagot,Heidenhain 530 vezérléshez."

Kitöltetlen adatlappal..? [#csodalk][#nemtudom]
Hova lehetne küldeni a segítséget?  (-ha lenne..)
Komolytalan vagy..! [#nyes]

p4jtaexhp

Nekem van egy Yokito 1/2 colos dugókulcs készletem. Még anno a Kőbányai piacon vettem egy ukrán??? férfitól. Elég igényesnek tűnik a kidolgozottsága. Talán még az anyagminősége is megvan. Szerintem tuti, hogy nem japán cucc. Valami ruszki koppintás lehet. Nagyon, de nagyon hasonlít a King Tony dugókulcsaira. Kerestem ennek a Yokito gyártónak a honlapját a neten, de semmit sem találtam róla. Ezért is gyanús számomra ez az egész. Valamire való szerszámgyártónak ma már van honlapja. A King Tony valamivel drágább, mint ez a Yokito, de annak legalább van honlapja, ahol utána tud nézni az ember az "előéletnek". Ma már sok webaruházban lehet jó áron King Tony szerszámokat vásárolni. A (spiral-szerszam) vagy a (szerszamok-webaruhaz) webaruházban pl. elég kedvező áron lehet ilyen szerszámokhoz hozzájutni......de ha egy kicsit keresget az ember a neten, akkor más áruházban is vannak leakciózva King termékek.

remrendes

Ez attol fugg, mit vennel es mire.
Pl ez eleg olcsonak tunik, viszont ez draganak, tekintve, hogy ennyiert ilyet is kapsz.
3/4-esbol viszont szinte mindegy, vegyel egy gepi dugokulcs keszletet, meg egy fix rosszat.

p4jtaexhp

Yokito 3/4-es készlet: https://www.facebook.com/marketplace/item/512896292712310/

King Tony 3/4-es készlet:
https://www.szerszamok-webaruhaz.hu/king_tony_kezi_dugokulcs_keszlet_34col_16db_os_6_6316mr

King Tony 3/4-es készlet racsni nélkül:
https://spiral-szerszam.hu/index.php/kezi-szerszamok/crowa/15-r%C3%A9szes-3-4-os-k%C3%A9zi-dug%C3%B3kulcs-k%C3%A9szlet-6-6316mr04-kingtony-detail

(Ilyen nagy mérettartományban előnyösebb a 6 lapos kialakítás, mert ez jobban lapra fogja az anyát/csavarfejet, mint a 12 lapos/szögű dugófej.)

sastas

Sziasztok,
UCCNC vel kapcsolatban egy ismerősnek van pár kérdése, plazma/lézer cső/szelvény profilvágással kapcsolatban. Valaki egy telefonszámmal ki tudna segíteni?

GPeti1977

Van olyan táblázat ahol meg lehet nézni hogy - 3x400V- os motor deltába kötve - a bimetálos hőkioldón levő amper skálát hová kell állítani a motor névleges teljesítményétől függően? Illetve egy újabb motor lesz felrakva amin van a kötődobozba két szál vezeték amin rövidzárat mérek gondolom van a motorban egy hőkioldó ha ez tényleg az akkor nem érdemesebb leszerelni a mágneskapcsoló mellettit és ezt bekötni csak?

svejk

négyzetgyök 3, azaz cirka 1,73 szorosa lesz.

PSoft

Nem kell ahhoz táblázat.
A motorvédőt/hőkioldót, mindig az alkalmazott feszültséghez tartozó, a motor adattábláján feltüntetett névleges áramra állítod.

xt79ipd3

Üdv!
Köszörűkő esetén az A24 nem túl durva felületű ház körüli általános célra? Egy 60 vagy 80-ast gondoltam mellé még.

ywathzay

DC PVM fordulatszám szabályozó alkalmas-e arra, hogy egy nyomógombbal vezérelt (amíg nyomva tartom addig "dolgozik", elengedem leáll) mágnesszelep működését lassítsa? Ami a lényeg, folyadékáramlást szabályoz a szelep, és így az áramlás mennyisége csökkenne.

Révész Richárd

Szerintem nem.
A mágnes tekercs vagy meghúz, vagy elenged.
Ilyet csak proporcionális szeleppel tudsz megoldani.
Ezek általában analóg vezérlésüek.