Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

dtb

Ismerős esetleg valakinek ez a kondi? Az értéke érdekelne, mert teljesen lekopott... A szivattyú még menthetőnek tűnik.

kiyeww6n

Szalai György

25uF / 400V AC valószínűleg olajpapír szerkezetű.
Jó nagy, jó régi.

dtb

Igen, olajos, a bekapcsolás után azonnal elkezdte okádni az olajat..
KÖSZÖNÖM!!!!
...Egyébként kb 30 éves, a pincében találtam szegény apám cuccai között.

fn47xk7ei

Béla,ne variálj,nyugodtam kösd rá a 40 mikrósat amit adtam délután. Kipróbálni a szivattyút tökéletes. Amennyiben működik a szivattyú akkor majd utána gondolkodhatsz a pontos, gyári értékű kondenzátor beszerzésén. Pár száz forintos tétel.

dtb

Igen, ezen már túl vagyok. a motor jó, bár csapágyas, de pörög mint az állat. Most jön a felújítás part 1. [#kacsint]:-)

fn47xk7ei

em8g9226t

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, beszereztem cimborám jóvoltábol egy 2.2KW vízhűtéses kínai marómotort, Angliából hozta elég baráti áron, zsír újnak nézem, frekiváltóm nincs még hozzá és sajnos a csatlakozó ellendarabja sincs meg hozzá, valaki letudná nekem próbálni, hogy működik-e egyáltalán érdemes-e foglalkoznom vele vagy engedjem el.

Köszönöm a figyelmet [#kacsint]

szf

Ha nem jelentkezik senki és van türelmed kivárni sorod akkor hozd el és megnézem.

em8g9226t

Rendben, köszönöm a segítséget [#nyes][#eljen] kereslek privátban [#kacsint]

ecp4rs0md

Keresek fém felszórással foglalkozó szakembert. Vannak felszóró poraim Castolin gyártmányúak minden ismeretanyag érdekel ill. tapasztalatokat szívesen megismernék.

nagysam

szakembernek nem nevezném magam, de használok castolin szórópisztolyt időnként, keress nyugodtan, hátha tudok újat mondani.

ecp4rs0md

Szia! Írok privát, köszönöm.

bcturri2n

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni kezdő CNC-sként, mert a CNC-m Z tengelyén a motor véletlenszerűen hibázik, és sokkal többet lép mint kellene. Olyankor kifejezetten éles hangja van, és akár 2-3 cm-el odébb szalad!
Normál működés közben is hangosabb a többi motortól, mintha rezonálna.
Próbáltam már állítani velocity-t, pulse width-et, de nem javult.

Bárkinek bármi ötlete hol keressem a hibát?

svejk

Leginkább az Acceleration-on állítsál, ha a sebesség nem segít.