Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3i3d3d7fk

Jó napot!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy Strigon ME-250-es marógép keresztirányú asztalmozgás holtjátékának beállítása pontosan,hogy történik?Töltöttem le "csuhás"féle gépkönyvet,de pont az a két lap hiányzik ami ezzel foglalkozik.

6rk75uezn

Sajnos erről még nem tudok mit mondani de egy ismerősömet megkérdezem,ő már biztos el tudja mondani a menetét.
Be fogok szerezni egy jó állapotú gépkönyvet mert sajnos abból nem csak 2 lap hiányzik,nincs rorrendben és szerintem ábrák is hiányoznak.
Ismerősnek van könyve,beszkenneltetem vele.

Miki2

Mondanám én, de nincs kinek.

3i3d3d7fk

Azt nagyon megköszönném,mert sehol semmi infó.

3i3d3d7fk

PSoft

Sok az ismeretlen az egyenletedben. [#kacsint]

3i3d3d7fk

Annyit sikerült még kinyomozni.hogy egy"hengeres fejű csavar jobbra forgatásával történik".

jani300

Üdv !

Van egy adatlapod oda lehet írni némi infót .
Legtöbbünknek még a telefonszáma is ott van .
Erre gondolhatnak .
De nem kötelező kitölteni .

3i3d3d7fk

Köszi!
Mindjárt kitöltöm.

sanka74

Lekérdezés szerintem amire neked szükséged van. Az eszköztárban találod, be kell pipálni.

sanka74

bcjewzkr7

Sziasztok!

A napokban megérkezett Ebay-en rendelt első mini gravírozóm, cnc 3020t néven. Háromtengelyes.

A problémám az, hogy a hozzá adott CD nem tartalmazott semmit, amin az USB CNC CONTROLLER programnak kellett volna lennie és hozzá tartozó széria számnak, stb... ezt már jeleztem az eladónak.
Amint rákötöm USB-vel a cnc-t a laptopomra, a léptető motorokat nem lehet tekergetni, az eszközkezelőben megjelenik az Usb Cnc Controller.
Letöltöttem méshonnan a szoftvert hozzá, de nem tudom crackelni sem. Jó lenne már működésre bírni a gépet, valaki tudna segíteni az ügyben?

kaqkk007

Ilyen a vezérlőd ?

kaqkk007

bcjewzkr7

Nem akartam még leszedni a vezérlődoboz fedelét, de ilyen a csatlakozója, ahova bele kell dugni. [#nyes]
A héten szétszedem belenézek.