Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Nem értelek, rá van írva, 6 A. [#nemtudom]

pagabee

Az lehet, de az csak egy felirat.
Akkor az hogy lehet, hogy a 800W-os motor 2,5A-es?

svejk

Úgy hogy ráhazudták a 800 W-ot.

Az Ampert nem meri nagyítani mert akkor leégnének és sorban vinnék vissza.

A teljesítményt meg úgysem fogja tudni egyszerűen megmérni a vevő.

pagabee

Azért kérdeztem, mert van egy VS J7 mini cimr-j7azb0p4 0,55kW/1,1kVA-es frekiváltóm, ami elődje a J1000 cimr-jzab0p4-nek, ami nehéz terhelés mellett 0,55kW, normál terhelés mellett 0,75kW leadására képes.

Gondolom a j7-es is bírja a 0,75kW-ot?

Ha maradok a 0,55kW-os beállításnál, akkor a motor csak 0,55kW leadására képes?

pagabee

Az ISEL katalógusban a 800W-osra 2,5A van írva.
Ez az érték az üresjárati áram akarna lenni?

svejk

A névleges teljesítményhez tartozó áram.
Ennél nagyobb árammal folyamatosan nem szabad terhelni.

Ez az Iseles, ha nem hazudnak akkor valami szuper jó konstrukció, mert az adatok alapján 0,84 a cos.fi-je.
Ez egy 50 Hz-es motornak is becsületére válik.

Tapasztalataim alapján a régi, pl. Perske motorok és a ma kapható olcsó kínaik cos.fi-je 0,5 körül van. :(

A fentiek értelmében az eredeti kérdésedre a válasz a 4,5 A lehet, feltéve ha a másik két adat igaz.

sanka74

Szia. Megmértem:r14=10kohm,r13=4,7kohm,t2=sztem ok, r12=68ohm, r10=850kohm,r11=857kohm,d2d3 ok, c3=4,7Volt fesz. A t1=r12 és pot oldali kivezetést mérve zárlat. Lehet ez a rossz?

sanka74

Az A1 és a G között mérve zárlat a triac.

w4sujand

Sziasztok,

Volna egy remek kérdésem:

Hogyan lehet egy dxf vektor amőba ábráról megtudnom, hogy milyen hosszú a kerülete??? A corel nem árulja el.

Köszönöm, ha Valaki felhomályosít.

Üdv: Csaba.

svejk

Biztos zárlat?
Mert a 60-100 Ohm közti érték normális.

somma

Ha a Corell ennyire titkolódzó, akkor a dxf-et beimportálnám Fusion 360-ba, ott a vektorra generálnék egy (pl.:laser kivágó pályát), és tudtommal ott alapból megnézhető annak a hossza.
A tévedésem jogát fenntartom.

sanka74

Szia. Igazad van, 75 ohm. Akkor a microcontroller halt meg gondolom...

sanka74

Szia. Autocadben van ilyen, csak én ezt soha nem használtam, csak mesélték. Holnap leszek gépközelben, akkor tudom megnézni hogy mi lehet..hátha.

pagabee

Értem, köszönöm a válszt!

svejk

Ebben a kapcsolásban 3 alkatrész ad általában hibát, az R10, R11 1 MOhm-osak megnyúlnak vagy megszakadnak és nem lesz szinkron, vagy pedig a C1 470 nF kapacitásszegény lesz és elfogy a tápfesz.

Ez utóbbi gyanús mert 5 V-nak kellene lenni a microkontreller tápfeszének.

(a szinkront és a tápfeszt is szkóppal lenne jó ellenőrizni)