Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Rák-rák-fogyaske-rák.
Rák end roll.

(Bocsánat, nem tudtam lenyelni, ki kellett jönnie.)

3wm3x3zz

Sziasztok  , vettem  egy  hp  6600   szerver  pc-t .  telepitettem  rá    win 7  et.  de  nincs  hangja , szerintem  a  biosban  van  letiltva   de  ennyire  nem  értek hozzá . Tudna  valaki  segiteni? köszönöm  elöre  is .

zozo

Lehet, hogy a hangszóró "mellé" van dugva, vagy rá sincs dugva az alaplapra. Nem szeretik, ha sipákol :)

VighLajos

Szó szerinti értelemben sem ide tartozik, és nem akarom a résztvevőket megsérteni, de az ADOK-veszekből kivágnának vele együtt...
[#integet2]
Az adok-veszek rovatban szó volt gázpalack-menetekről.
Itt egy hitelesnek mondható táblázat a Messer honlapjáról:
https://www.messer.hu/gazplackok-szelepcsatlakozasai

ecp4rs0md

Kedves kollégák! Egy nagyobb átmérőjű 384mm fogaskereket kellene készítenem, az osztófej megemelését hogyan oldanátok meg. Az anyaga műanyag a fogaskeréknek, de kicsit tartok tőle hogy ha simán hasábokkal emelem megmozdulhat.

jani300

Nem tudom mennyire hasznos ötlet ,de az osztófejet szokták ilyenkor függőlegesbe állítani .

ecp4rs0md

Jó, de csak tárcsa modul maróm van a vízszintes tengelyre.

jani300

ecp4rs0md

Megnéztem nem tudom teljesen függőbe fordítani. Keresek a körasztalhoz osztótárcsát. Még az is kérdéses,hogy x- be ki tudok-e lépni annyit. Nincs villany...

jani300

Igen , az elképzelhető hogy körasztallal láttam ezt a megoldást .

Vetesi75

14-es horonyméretű asztalhoz mindenféle hókusz-pókusz nélkül magasításként használható az NDK EÖK-rendszer alaplapja. Más horonymérethez is adaptálható lépcsős tájolótuskó, szabványon kívüli T-horony anya, egyedi csavar, stb. segítségével.

svejk

Keresek olyan fórumtársat aki épített már komolyabb huzaltekercselőgépet, vagy esetleg gyári gép közelében mozog.
Tehát nem a NET-en található deszkamodellekre vagyok kíváncsi.
Fel szeretnék tenni neki pár kérdést itt vagy akár magánban.

nia8nzedy

Sziasztok.
Segitség kellene, a mach3 ezt írja ki,  initialization macro called on reset, és megáll a gép.[#conf]

PSoft

Keresd magánban [#1054@destroyer] Tibor barátunkat.
Ő épített toroid tekercselő gépet is, de alakított, illetve van nála "klasszikus" gyári huzaltekercselő gép is.
Biztos válaszol a kérdéseidre.