Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

6mrgeizbx

A kezedben lévő 45 0442 gyári számú alkatrész furatában ott kell lennie a olajlehúzó tömítésnak...

ybm4ifb

Üdv!

Problémámra szeretnék megoldást..
Vettem itt egy Perske KNS 22.08-2 típusú motort 220V-os,200Hz-es 3 fázisú ...a gond az hogy belső csillag pontos!

Mivel tudnám üzemeltetni??
Próbáltam keresni meghajtó elektronikát,nem találtam..

(Megvételnél nem figyeltem hogy frekiváltónak delta kell..)

svejk

Ne foglalkozz a belső kapcsolással az a lényeg hogy frekiváltó kimenetét 220 (de a tapasztalatok szerint inkább 200 V-ra állítsd)

No és ne feljtsd a bázis frekit se felvinni 200 Hz-re.

Nagy Zoli

Nem kell Neki delta, ha a csillagpont ugyanúgy 200-230V-ra van méretezve.

Hogy delta kell Neki az gondolom abból jöhetett, hogy sok motor kialakítása 380-400V csillag és 200-230V deltaba. De mivel ezt gyárilag csillag elrendezéssel méretezték 230V-ra menni kell frekiváltóval gond nélkül.(ha ezt deltába átkötnék akkor 130V környéki fesz kellene Neki)

xgn8p4wk5

Nincs benne semmi. Gyárilag milyen tö
mítésnek kellene lennie?

6mrgeizbx

Azt gondolnám egyszerű filc...

ybm4ifb

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat,kipróbálom!

Üdv
[#taps]

zozo

Ez másabbnak tűnik, mint Petyka rajzán. A kép alapján úgy tűnik, hogy a körmösanya előtti vállra fekszik a simmering.
Mérd ki, ha van annyi hely betekerve, és az átmérők is szimmeringre utalnak, akkor tegyél bele.

Szalai György

Kémiában járatos segítség kéne. Mert a nagytesó nem találja a választ. Vagy rosszul kérdezem.
A stroncium-aluminát alapú foszforeszkáló festék pigmentek az elektromágneses sugárzás mely hullámhossz tartományában töltődnek leg intenzívebben?
Köszi, ha megosztod az infót.

dtb

...UV light at 365nm – 395nm...
and how best to use them for optimum performance
Ez kell?
Így próbáld keresni : "stroncium-aluminate base paint frequency"

Szalai György

Szalai György

Kipróbáltam.
Led filament 55W fényforrással. Valamit tölt rajta, de a látvány nem varázsolt el egyáltalán.
Fémhalogén HgMis 150W égővel. Jobb-jobb, de még mindég többet várok tőle.
36W műkörmös UV csöves lámpával. Nagyon hatásos, látványos.
A lapolvasóból átalakított, 4x8W germicid fénycsöves nyáklevilágítóval. Az brutálontúli módon feltöltötte.

5kfiyrw95

Egyenlőre nincs időm foglalkozni a problémával. A szenzorok 12 voltról mennek , a vezérlőnek 5 volt kell. De az általam használt kapcsolást ha megnézed akkor a vezérlő így nem kap 12 Voltot, mivel a diódák nem engedik át. Amikor a szenzor érzékel akkor megszűnik az áram a signal vezetéken (NO) , ezáltal a vezérlő 5 voltra felhúzott" bemenete, GND-re vált. Működőképes ez a kapcsolás mert eddig működött, de valahol itt lesz a hiba , vagy a vezérlő adta meg magát .

dtb

A kérdésedből én azt hittem, hogy valami spec szűrt fénnyel akarsz valami világítási effektust kipróbálni :-)
Ha szabad ötletelni, akkor én még a régi utcai halogén lámpát is kipróbálnák, de a külső burkolata nélkül :-)
Illetve a régi, "otthoni" használatra szánt kvarclámpa is megérne egy próbát.

VViktor

Szia. Egy képet tennél fel róla?